Badnja večera u domu Nede Ukraden priprema se pažljivo i dugo
Neda Ukraden Badnji dan i Božić obeležava sa puno ljubavi, poštujući tradiciju i običaje. Zanimljivo je da u Nedinom domu priprema praznične trpeze za Badnji dan počinje dan ranije, pa je tako i ove godine. Kako je otkrila, njenom kućom pred praznik uvek zamiriše bakalar, a otkrila je i na koji način ga ona priprema.
Pročitajte: Savršena Badnja večera - Tradicionalna trpeza pred najradosniji hrišćanski praznik
- Pripreme za Badnje veče kod nas počinju dan ranije. Kod nas se tradicionalano za Badnji dan sprema bakalar, izvanredna sušena riba iz Norveške, za koji je potrebno nekoliko sati priprema i kuvanja. Bakalar, krompir, maslinovo ulje, beli luk, peršun, so, biber... Ali sve mora uz ljubav i posvećnost. I na kraju, prste da poližeš. Najbitnije da sam ove godine za praznike okružena svojom porodicom i da smo na okupu svi - rekla je Neda za domaće medije.
A kako izgleda kada bakalar zamiriše njenim prelepim domom Neda je pokazala svojevremeno i na društvenim mrežama.
Slične Vesti
Običaji naših predaka: Badnji dan je pun rituala i verovanja
Badnji dan pun je starih verovanja
06/01/2024
Saznajte višePročitajte još
Lilly drogerie slave Loyalty rođendan i daju popuste za vernost!
Lilly drogerie slave Loyalty rođendan i daju popuste za vernost
06/09/2024
Saznajte višeSava centar u punom sjaju: Plava dvorana svečano otvorena, uz spektakularni nastup Zdravka Čolića
Otvaranje Plave dvorane - Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu
04/09/2024
Saznajte višeDoručak Hane Ikodinović spremite na brzaka bez mamine pomoći
Doručak Hane Ikodinović za tinejdžerke koje redovno kasne
03/09/2024
Saznajte višeTajna čuvana 27 godina: Princeza Dajana sahranjena sa posebnom fotografijom
Tajna princeze Dajane otkrivena
01/09/2024
Saznajte više
Komentari (0)