Hotel Moskva i restoran Tchaikovsky: Tradicija začinjena inovacijom

Hotel Moskva i restoran Tchaikovsky: Tradicija začinjena inovacijom

Autor: | 23/11/2021

0

Hotel „Moskva“ još ponosno izranja iz beogradskog reljefa, utkan u istoriju našeg glavnog grada, na uglu Terazija i Balkanske ulice. Unutar ovog magičnog prostora nalazi se i restoran „Tchaikovsky“, nekada „Kafana Moskva“, mesto prepuno živopisnih priča, koraka znamenitih ličnosti i stvaralaštva, mesto uzdizanja stamenog i dostojanstvenog Beograda, iznova i iznova.

Promo

 

Početkom 20. veka kafana je za samo nekoliko godina u potpunosti promenila gastronomsku kulturu Beograda. Od nje je potekla moda otvorenih terasa sa suncobranima, lagane klasične muzike kao pratnje, moda francuskih deserta i vina, češkog piva, ribe sa majonezom, paštete od divljači... Restoran „Tchaikovsky“ danas je spreman da postavi nove trendove, po uzoru na svoju slavnu istoriju.

Promo

 

Jela šefa kuhinje Đorđa Klipića najmelodičnije su kompozicije srpske gastronomije, kombinovane sa elementima radoznalosti i strasti, u stalnoj potrazi za inovacijama!

Zrno smelosti i ljubav prema tradiciji ovaj jelovnik čine posebnim, dok njegovu okosnicu čine pažljivo odabrane namirnice sa geografskim poreklom, iz svih krajeva Srbije.

Uz inovativnu i modernu interpretaciju dobro poznatih jela, iz hotela „Moskva“ vam obećavaju autohtono gastronomsko iskustvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti