Ovo nam je trebalo: Recept Nade Macure za jak imunitet, sve namirnice već imate u kući

Ovo nam je trebalo: Recept Nade Macure za jak imunitet, sve namirnice već imate u kući

Autor: | 06/10/2021

2

Recept Nade Macure nema konkurenciju 

Doktorka Nada Macura svojim nesebičnim savetima pomaže ljudima i trudi se da uvek bude inovativna. Tako, napoznatnija doktorka u našoj zemlji, smatra da sa dolaskom hladnijih dana unos vitamina mora biti jači nego ikada. Sveže voće i povrće je prvo na listi, a ukoliko je sveže pripremljeno greške nema. 

Pročitajte: Večita dilema - Koliko su korisni vitamini u vidu suplemenata

- Unos vitamimina je od izuzetne važnosti! Oraganizam mora da ima jak imunitet da bi svaku vremensku promenu mogao da podnese. Moja preporuka je da napravite salatu, vitaminsku bombu! Jednostavno se priprema, a izuzetno je zdrava - rekla je Nada Macura za "Alo" i otkrila svoj recept za jak imunitet.

Sastojci za recept Nade Macure: 

- jabuka

- narandža

- šargarepa

- cvekla

- đumbir

- limun

Priprema:

Sve sastojke usitniti, iseckati ili izrendati i preliti limunovim sokom. Po želji možete dodati i maslinovo ulje. Redovna konzumacija vitamina osnažiće vaš organizam.

 

Komentari (2)

Loading
Frida 10:07 07.10.2021
Odgovori

To jeste vitaminska bomba,ali i bomba upucena gusteraci!Sve sto vitamini poprave,insulin ce pokvariti! Stoga,jedite s merom ,malom merom bolje...trosite energiju fizickom aktivnoscu, cistite se od toksina znojem,dovoljno spavajte i bice sve ok.

Zare 10:17 10.10.2021
Odgovori

Sve što je Ova medijska doktorka napisala znalo se odavno. Ali kad neko želi da stalno bude u centru pažnje i na medijima mora nešto i da kaže. To je jednostavno tako

hellomagazin.rs hellomagazin