Ishrana Nine Seničar uopšte nije lajt, za večeru je u stanju da pojede sve ovo (foto)

Ishrana Nine Seničar uopšte nije lajt, za večeru je u stanju da pojede sve ovo (foto)

Autor: | 09/04/2021

0

Ishrana Nine Seničar zanima mnoge pripadnice lepšeg pola, a slavna manekenka ne krije da voli da jede, kao i da jedva čeka da dođe u Srbiju kako bi uživala u omiljenim maminim specijalitetima. Jedna od najlepših Srpkinja, Novosađanka sa holivudskom adresom, ovih dana sa ćerkicom Norom boravi u rodnom gradu.

Pročitajte: Ishrana Nine Seničar - Gostima u Los Anđelesu, za praznik, lepotica poslužuje tradicionalno srpsko jelo (video)

Na pitanje šta joj najviše nedostaje iz domovine, Nina je za HELLO! kroz osmeh priznala:

– Nedostaju mi mamina supa i Dunav. U rodni Novi Sad dolazim tri, četiri puta godišnje, pa nije previše strašno kada me uhvati nostalgija.

Družite li se sa glumcima našeg porekla koji su na „privremenom radu“ u Americi?

– Da. I lepo se družimo, moram priznati. Zajedno slavimo Božić, Uskrs, pravimo gibanicu, krijumčarimo rakiju iz Srbije...

Kako se snalazite u kuhinji?

– Pravim fenomenalan doručak, a sve ostalo ostavljam jačem polu. Oni bolje kuvaju, pa neću da se mešam! Celog života se trudim da jedem zdravo. Nisam ljubitelj hleba i testenine, volim meso i ribu, a sladoled mi je slaba tačka.

Ishrana Nine Seničar bazirana je i na ovim namirnicama 

Iako manekenke vode računa o svakom zalogaju, Nina priznaje da nije u potpunosti taj tip. Bez nekih, ne tako zdravih namirnica nikako ne može, a šta je to, otkrila je na svom profilu na „Instagramu“.

Ušuškana u roditeljskom domu u Novom Sadu, Nina je odlučila da se opusti uz omiljenu večeru – kulen, kozji sir, kisele krastavčiće, hleb, pavlaku i jogurt. „Kada me pitaju šta jedem za večeru“, kratko je poručila i oduševila svoje pratioce.

Složićete se, nimalo lajt obrok. 

Instagram

 

 

Složićete se, nimalo "lajt" obrok. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još