Sastojci
600 g pilećeg belog mesa, isečenog na šnicle
pola šolje majoneza
dve kašike rendanog parmezana
4 kašičice prezli
Priprema
2. Pomešajte majonez i parmezan. Piletinu stavite u pleh obložen papirom za pečenje pa premažite smesom s majonezom i parmezanom, a zatim pospite prezlama.
3. Pecite u zagrejanoj rerni oko 20 minuta.
Pročitajte još
Ogromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte višeDelta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte višeSok od nara je moćan zaštitnik: 5 razloga zbog kojih je važno da bude jutarnja rutina
Sok od nara čuva zdravlje
18/04/2024
Saznajte više