Sastojci
600 g pilećeg belog mesa, isečenog na šnicle
pola šolje majoneza
dve kašike rendanog parmezana
4 kašičice prezli
Priprema
2. Pomešajte majonez i parmezan. Piletinu stavite u pleh obložen papirom za pečenje pa premažite smesom s majonezom i parmezanom, a zatim pospite prezlama.
3. Pecite u zagrejanoj rerni oko 20 minuta.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više