Alis Pang nije obična manekenka, ima 96 godina i izgleda fenomenalno (video)

Alis Pang nije obična manekenka, ima 96 godina i izgleda fenomenalno (video)

22/09/2019

0
Foto youtube YiTao

Većina modela svoje karijere započinje u ranim tinejdžerskim godinama i "penzionišu" se tokom tridesetih, ali 96-godišnja Alis Pang nije obična manekenka. Naime, ona je počela da radit kao model kad je imala 93 godine.

Stanovnica Hong Konga, Alis je uvek volela da se oblači dobro i izgleda elegantno, ali tokom života nikad nije ozbiljnije razmišljala o manekenstvu. Ipak, njena unuka je uvek mislila kako baka to ima u sebi pa kada je videla oglas u kojem se traže modeli stariji od 65 godina, poslala je njene fotografije - i izabrali su baš nju.

https://www.instagram.com/p/BO2eDNAARGT/

Kako nikad nije bežala od izazova, Pang je odlučila da proba i iako nije znala ništa o tom poslu, imala je sve osobine da uspe u njemu. Danas je prepoznatljiva kao jedna od najboljih starijih manekenki u Aziji, kao i jedna od najstarijih.

- Moja unuka je videla da zapošljavaju starije modele, starije od 65 godina, pa je poslala moje fotografije i ispostavilo se da im se sviđaju - rekla je Alice u intervjuu za YiTiao.

- U početku nisam znala kako da se bavim manekenstvom pa me je menadžerka dosta naučila, a i devojke mi pomažu u šminkanju. Postepeno sam razvijala zanimanje za manekenstvo i postajala sam bolja u tome. Ušla sam u industriju s 93 godine i ovo mi je treća godina kako radim kao model - rekla je i dodala kako je snimila nekoliko reklama i spotova za razne brendove, prenosi Oddity Central.

Rođena 1923. godine, Alis nikad nije ni sanjala da će biti manekenka za brendove kao što su Gucci, Ellery ili Valentino, a pogotovo s 96 godina. Ali njen sjajni izgled i izvrsno držanje - neuobičajene osobine za ljude njenog doba - čine je jednim od najtraženijih starijih modela u industriji.

Alis svoju formu ne pripisuje vežbanju, a kaže kako nema čak ni jutarnju rutinu. Kaže kako su za sve zaslužni geni.

Dok je većina ljudi puna hvale za njen aktivni životni stil i hrabrost da započne potpuno novu karijeru u svojim devedesetima, Alis Pang ima i kritičare, a većina njih kaže da bi trebala da se blači i ponaša u skladu s godinama.

Ipak, odlučila je da ih ignoriše rekavši da joj je bitna jedino - njena sreća

Foto youtube YiTao
hellomagazin.rs/M G Youtube YiTao

Pročitajte još

Najnovije vesti