Smršala je 12 kilograma, a nije angažovala nutricionistu: Dijeta Fahrije Evdžen ekspresno topi višak

Smršala je 12 kilograma, a nije angažovala nutricionistu: Dijeta Fahrije Evdžen ekspresno topi višak

Autor: | 11/05/2024

0

Dijeta Fahrije Evdžen jednostavna, a efikasna

Fahrije Evdžen je jedna od najlepših turskih glumica. To moraju da priznaju čak i one pripadnice lepšeg pola kojima je trn u oku jer im je “otela” neodoljivog Bali bega.

Instagram

 
 
 

Rođena je u Nemačkoj, u junu će proslaviti 38. rođendan, ima dvoje dece i superzgodnog muža, radi punom parom, fotografi se otimaju o nju... I izgleda stvarno da pamet stane!

Posle drugog porođaja vrlo brzo se vratila u staru formu. Prošlog januara na svet je donela drugog sina, a već prvih dana proleća mogla je da uđe u staru garderobu. U čemu je njena tajna?

Pročitajte: Dijeta Sulejmana i Šeherezade - On za mesec i po skinio 14 kilograma, ona 7, ovo im je bio jelovnik

Sport joj je uvek bio blizak. Rekreativno se bavila raznim aktivnostima, a i danas redovno radi pilates i gimnastiku uz muziku.

U vreme pandemije svoju kuću je pretvorila u pravu teretanu, okrivaju turski mediji, i često vežbala u duetu sa suprugom.

Instagram

 

Dijeta Fahrije Evdžen

Posle porođaja Fahrije se “bacila” na specijalan režim ishrane. Nije komplikovano i nema potrebe da angažujete nutricionistu, jer je sve prilično jednostavno, a veoma efikasno.

Treba samo da izbegavate šećer, brašno i so. Drugo, Fahrije je kontrolisala unos hrane i jela samo dva obroka dnevno, obavezno pre 20 časova.

Instagram

 
 

Tajna je i u vodi: Fahrije je pila od 1,5 do 2 litra na dan. Ni premalo, ni previše.

Dala je prednosti zdravim napicima, a omiljen joj je sok od peršuna. Nije se odrekla nijedne namirnice, ali je u tanjiru svakog dana bilo sveže voće.

U kombinaciji sa redovnim vežbanjem rezultati će stići dok okom trepnete. Taman pred letnji odmor.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još