Vrhunski ruski preparat vraća štitnu žlezdu u normalno stanje

Vrhunski ruski preparat vraća štitnu žlezdu u normalno stanje

Autor: | 03/04/2024

0

Endonorm uspešno eliminiše probleme koje prave tiroidni hormoni

Kada štitna žlezda ne radi kako treba, nastaju poremećaji koji umeju prilično negativno da se odraze na ceo organizam, na naše zdravlje, ponašanje, život. Uzroci su različiti.

Nekada je to ubrzan rad, odnosno hipertireoza, stanje uzrokovano veoma visokim nivoom tiroidnih hormona, nekada oni pak uspore (hipotireoza), a ima i drugih problema.

Shutterstock

 

Najveća endokrina žlezda ima oblik leptira. Smeštena je u prednjem delu vrata, ispod grkljana, sastoji se iz dva režnja koji podsećaju na krila, prožeta je krvnim sudovima i nervima, i zadužena je za proizvodnju hormona tiroksina, tironina i kalcitonina.

Prva dva srećemo i u vidu skraćenica T3 i T4. Kao filmovi o Terminatoru. Pa, kada zataje, i oni mogu da postanu terminatori. Samo što nisu opasni po druge, već po nas.

Proizvodnjom hormona, štitna žlezda kontroliše važne funkcije u ljudskom organizmu. Utiče na metabolizam, varenje, rad srca, disanje, zdravlje kože i kostiju, na mozak i energiju. Da li vam se ponekad čini da vam je previše toplo, iako termometar pokazuje da je telesna temperatura normalna?

ŠTA KAD TIROIDNA ŽLEZDA ISPADNE IZ ŠINA

Da li noću ne možete da zaspite? Prati vas osećaj konstantnog umora, na ivici ste da upadnete u depresiju, gubite volju i energiju, razdražljivi ste? Ne jedete skoro ništa, a kilogrami se gomilaju? Primetili ste da teško gutate, da vam je puls ubrzan, da menstruacija izostaje iako niste ni u drugom stanju, ni u menopauzi?

Svi nabrojani simptomi mogu da ukažu na neposlušnost hormona štitne žlezde, mada uzrok može da bude i nešto drugo. No, odgovor će biti jasan, a problem lociran, kada izvadite krv. Kako vratiti „odmetnute“ hormone u ravnotežu?

Shutterstock

 

Postoje razne procedure, od lekova i terapija do operativnog zahvata u slučaju pojave tumora, a od pre nekoliko godina na raspolaganju nam je još jedna izvrsna solucija. To mogu da potvrde studiozna istraživanja i brojni zadovoljni pacijenti.

TAJNA JE U EKSTRAKTU RETKE BILJKE

Ono što je otkrila grupa najboljih ruskih naučnika i stručnjaka u oblasti biljne medicine i farmacije, zaposlenih u kompaniji „Fitopanacea“, pripada svetskoj klasi inovacija. Reč je o do tad nepoznatom hemijskom jedinjenju albininu, koje ima tireotropnu i gonadotropnu aktivnost.

Hemijskim i farmakološkim istraživanjima ove supstance razjašnjeni su njeni mehanizmi delovanja i primene u organizmu. Na osnovu tog rada kreiran je originalan biopreparat Endonorm, koji nema alternativu na tržištu.

Glavni aktivni sastojak je albinin, koji se vadi iz ekstrakta korena biljke bela steža, upisane u knjigu retkih i ugroženih biljnih vrsta regiona Rusije. Od davnina je dobro poznata u narodnoj medicini, što, pokazalo se, ima svoje razloge.

Promo

 

Endonorm normalizuje biohemijske procese u štitnoj žlezdi i obezbeđuje joj širok spektar makro i mikroelemenata, uključujući organska jedinjenja joda. Preporučuje se kao dodatak ishrani i izvor biološki aktivnih supstanci, vitamina i L-tirozina, koji utiču na obnavljanje funkcije štitne žlezde i stabilizaciju homeostaze.

Primenjuje se u tretmanima poremećaja kao što su hipotireoza, hipertireoza, hronični tireoiditis (akutni i subakutni, Hašimoto), eutireoidna struma (povećanje štitne žlezde), tiroidna hiperplazija.

STO POSTO PRIRODNO, BEZ NEŽELJENIH EFEKATA

Stručnjaci su razvili specifičnu tehnologiju uzgajanja bele steže, uz korišćenje organskih đubriva bez upotrebe pesticida. To je omogućilo masovnu preradu ove lekovite biljke. Sam preparat napravljen je od mešavine suvih ekstrakata bele steže (zovu je i petoprsnica), dvozuba i sladića, kao i praška alge laminarije, bogate jodom.

Zahvaljujući biohemijskim karakteristikama, svaka komponenta pojačava aktivnost u tretmanu oboljenja štitne žlezde i reproduktivnog sistema kod žena. Efikasnost preparata dokazana je kliničkim istraživanjima, a rezultati su zaštićeni sa dva patenta Ruske Federacije.

Shutterstock

 

Endonorm je u potpunosti izgrađen od biljnih supstanci, bez dodatih hormona i glutena. Obnavlja funkcije štitne žlezde, koja počinje da proizvodi normalnu količinu tiroidnih hormona, dovoljnu za potrebe organizma, i regeneriše njeno tkivo.

Što je takođe važno, ne zahteva doživotnu upotrebu, jer posle uspešnog završetka terapije žlezda ponovo može da radi samostalno. Preparat je bezopasan za korišćenje i ne postoje značajniji neželjeni efekti, a optimalna doza bira se na osnovu dijagnoze, stanja štitne žlezde i trajanja bolesti.

Preporučuje se i osobama koje osećaju konstantni umor, imaju teškoće sa pamćenjem, učenjem, koncentracijom, onima koji žive u velikim gradovima i industrijskim centrima (jer zagađenje okoline negativno utiče na rad štitne žlezde), ženama u klimaksu i svima koji žive u područjima sa niskim sadržajem joda.

Promo

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock, Promo

Pročitajte još