Otkrivena tajna vitke linije Sandre Meljničenko: Njen fitnes guru je odao, caka je jednostavna

Otkrivena tajna vitke linije Sandre Meljničenko: Njen fitnes guru je odao, caka je jednostavna

Autor: | 12/12/2023

1

Nekada muzička zvezda i jedna od najuspešnijih dama u svetu modelinga, danas najbogatija Srpkinja, Sandra Meljničenko, godinama privlači pažnju medija, što zbog braka sa ruskim milijarderom, što zbog stila i savršenog izgleda.

Putovanje i rad na jug Francuske, davne 2003. godine, Sandri Meljničenko promenili su život iz korena.

Upoznala je industrijalca Andreja Meljničenka, a par se nakon dve godine skladne veze venčao na Azurnoj obali.

Profimedia

 

Za atmosferu su bile zadužene Vitni Hjuston, Kristina Agilera, a svojim glasom veče je ulepšao i Enrike Iglesijas.

Sandra je postala mama 2012. godine, kada je rodila ćerku Taru, a  2017. godine porodica se proširila i na svet je došao sin Adrijan, prenosi marieclaire.rs.

Danas najbogatija Srpkinja uživa u luksuznom životu, daleko od javnosti, ima 46 godina, a pre nekoliko godina otkriveno je da je za njenu idealnu figuru zadužen poznati fitnes guru Džonatan Guder (53), koji se u svetu proslavio kao jedan od najomiljenijih trenera poznatih.

Pročitajte: Ona se udala za milijardera, on oženio prelepu Grkinju - Ovaj poznati fudbaler bio je velika ljubav Sandre Meljničenko FOTO

Među njegovim klijentima bili su Madona, Rejf Fajns, Gvinet Paltrou, ali i Sandra Meljničenko, koju je Britanac svojevremeno okarakterisao kao najboljeg klijenta kog ima.

Ono po čemu je Guderova metoda specifična jeste stalna potreba da osmišljenim planom treninga izbegne da njegov klijent dobija mišićnu masu.

Vežbama koje osmisli podstiče gubitak masti i razvoj dugih vretenastih mišića.

– Radimo na više nivoa, a ne samo na jednom. Izbegavamo vežbe na mašinama. Dolaze mi ljudi koji su prošli puno trenera, ali nisu imali toliko dugu i vitku telesnu građu kao što su želeli.

Gleb Kosorukov, Guliver, Profimedia

 

Saveti trenera:

  • Prestanite da samo trčite i takav trening kombinujte s preskakanjem konopca, koracima u stranu i unazad.
  • Izbacite slatke ugljene hidrate iz ishrane, kao i hleb, pastu i krompir.
  • Ako ne želite velike mišiće, nemojte dizati velike težine.
  • Uvedite različite aktivnosti kako biste sprečili stagnaciju i prekomerne povrede.
  • Pronađite aktivnosti u kojima uživate. Možda vam teretana jednostavno ne leži i više volite da budete na otvorenom.
  • Postavite sebi male, realne ciljeve koji su dostižni i fleksibilni kako biste mogli da prilagodite svoje ideje i vremenske okvire u skladu s njima.

- Ne teramo klijente da dižu težine, već da rade vežbe koje će im izdužiti mišiće. Hrana je vrlo bitna, takođe. Neprijatelj linije je šećer, a ne masti - ispričao je on.

- Šećer transportuje masnoću u masne ćelije, a to opterećuje metabolizam i sprečava sagorevanje masti.

- U mom programu nema brojanja kalorija, ali ima ograničenja u slatkišima, jedenju paste, hleba i krompira i unosa alkohola - precizan je Guder.

- Treninzi ne smeju biti jednolični. Osim vežbi oblikovanja na parteru, ubacujem elemente pilatesa, plesa, bitna je promena. Time se znatno ubrzava metabolizam - rekao je fitnes trener Sandre Meljničenko.

Komentari (1)

Loading
Jelisaveta kom 20:18 12.12.2023
Odgovori

Sve ok, ali mene zanima kako su Andrej i Sandra komunicirali kada su se upoznali s obzirom da ona tada nije znala ni ruski jezik a ni engleski... I kako to da je on odlucio da ozeni osobu sa kojom ne moze da komunicira ni na jednom jeziku...

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti