Ona ne mora da smrša pred svadbu: Uz tri jednostavna trika Jelene Gavrilović izgubićete 6 kilograma očas posla

Ona ne mora da smrša pred svadbu: Uz tri jednostavna trika Jelene Gavrilović izgubićete 6 kilograma očas posla

Autor: | 10/11/2023

0

Ishrana Jelene Gavrilović je raznovrsna

Jelena Gavrilović uskoro izlazi pred oltar. Glumica se verila s biznismenom Dariom s kojim je više godina u vezi. Pripreme za venčanje sigurno će biti pomalo i stresne, ali jedino oko čega Jelena ne mora da se brine jeste skidanje viška kilograma da bi joj venčanica savršeno stajala.

Instagram

 

Lepa glumica godinama vodi zdrav život, koji se sastoji iz posebnog režima ishrane. Iako neke namirnce izbegava, ne odriče se slatkiša, a uz njene trikove svako može ne samo da poboljša zdravlje već i da se reši neželjenog viška.

Instagram

 

Njen izgled rezultat je kombinacije dobre ishrane i treninga. Voli zdrave namirnice i trudi se da jede proizvode organskog porekla.

Voli slatkiše tako da ih ne izbegava, za razliku od industrijski prerađene hrane koja se nikada neće naći na njenom tanjiru. Tako da su i slatkiši koje bira organskog porekla, ili domaći.  

Pročitajte: Šta jede žena koja je skinula 72 kilograma? Doručak Bojane Stamenov garantuje mršavljenje

Jednom prilikom Jelena je govorila šta je prva namirnica koju svi oni koji hoće da smršaju moraju da izbace iz svoje ishrane i kojih pravila bi trebalo da se pridržavaju za najbolje i brzo vidljive rezultate.

Instagram @jelenagavrilovicofficial

 

„Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle sedam-osam skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni, skinuće u startu već šest kilograma”, rekla je Jelena.

Pročitajte: Zašto su žene poludele za dijetom Dee Đurđević? Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

Njena ishrana bogata je voćem i povrćem, a omiljen obrok joj je salata sa povrćem i ribom. Naučila je od lekara i nutricionista da je doručak najvažniji obrok, tako da ga nikad ne preskače.

Takođe, glumica obavezno jednom nedeljno ima dan kada dozvoli sebi da jede ne toliko zdravu hranu, tako da je napravila apsolutno savršeni balans za ishranu.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još