Jednom nedeljno idem kod psihoterapeuta: Mia Bjelogrlić otvoreno progovorila o najvećoj tabu temi u Srbiji

Jednom nedeljno idem kod psihoterapeuta: Mia Bjelogrlić otvoreno progovorila o najvećoj tabu temi u Srbiji

Autor: | 29/09/2023

0

Mia Bjelogrlić, za koju kažu da je „lepa na mamu, a kul na tatu“, deo je ekipe N1 televizije i autorka serijala „Ona se budi“. Ćerka Dragana Bjelogrlića ne priča često o privatnom životu, ali nedavno je otkrila neke sitnice o sebi, između ostalog kako održava emocionalnu, socijalnu i profesionalnu ravnotežu.

Boško Karanović

 

‒ Iako se trudim da treniram slobodnim danima, shvatila sam da mi neka vrsta fizičke aktivnosti jako prija i u danima kada radim. Moji prijatelji koji ovo budu čitali verovatno će se smejati uz opasku da ne govorim istinu, jer znaju koliko ne volim sportske aktivnosti, ali ja zaista povremeno koristim svoju joga-prostirku, za koju svi pitaju čemu mi služi – rekla je lepa Mia za Harper's Bazaar.

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Sada stižemo do važnijeg dela:

‒ Takođe, ovo je vreme kada jednom nedeljno odlazim na psihoterapiju. Već godinama idem kod psihoterapeuta i tvrdim da je za svaki aspekt mog emotivnog, socijalnog i profesionalnog razvoja velikim delom zaslužna terapija. Ona mi pomaže da aktivno učestvujem u sopstvenom životu, da ostvarujem kontakt sa samom sobom, da učim da se nosim sa mojim slabostima i limitima – kaže Mia.

N1 promo

 

‒ Svi smo mi naučili da „hendlujemo“ ljude sa kojima smo u kontaktu, neke više, neke manje uspešno. Međutim, kada dođemo do pitanja koliko to uspešno radimo sa nama samima, od iskrenog odgovora zavisi hoćemo li početi da se brinemo o sebi. U tome mi terapija pomaže i volela bih da je na taj način shvate i ostali, pogotovo muškarci, među kojima je traženje pomoći i pokazivanje slabosti veći tabu. Sigurno bismo bili srećnije društvo, sa zdravijim međusobnim odnosima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić

Pročitajte još