Ana Bekuta kune se u vežbe koje se rade kod kuće, idealne su za žene srednjih godina VIDEO

Ana Bekuta kune se u vežbe koje se rade kod kuće, idealne su za žene srednjih godina VIDEO

Autor: | 27/07/2023

0

Vežbe Ane Bekute idealne za žene u šezdesetim

Ana Bekuta važi za ženu koja kondiciju i zdravlje ne prepušta slučaju, već brižljivo vodi računa o ishrani i navikama koje joj pomažu da održi balans i bude aktivna na sceni kao na početku karijere.

Miša Obradović

 
 

Jednom prilikom folk zvezda je otkrila da joj joga-vežbe izuzetno prijaju, da se posle njih oseća fenomenalno i fizički i psihički, pa je dugo imala instruktorku koja je dolazila kod nje i pomagala joj da održi dobru kondiciju.

Pročitajte: Idealna za dame srednjih godina i punijeg stasa - Haljina Ane Bekute je sve što vam treba ovog leta FOTO

– Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju da budu okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje.

Luka Šarac

 
 

„Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju‟,  napisala je jednom prilikom Ana Bekuta na Instagramu uz fotografiju na kojoj je vidimo kako u ležernom izdanju vežba u svom domu.

Pogledajte kako izgledaju vežbe Ane Bekute

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac