Barbi dijeta zaludela Srpkinje! Caka je u čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane

Barbi dijeta zaludela Srpkinje! Caka je u čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane

Autor: | 26/07/2023

0

Barbi dijeta zaludela žene širom sveta

Glumica Margo Robi blista u hit filmu „Barbi“ koji je ovog leta zaludeo svet, ali i domaću publiku. Ambiciozno ostvarenje Grete Gervig godinama je studiozno pripremano, a u timu stručnjaka koji su ga stvarali našlo se mesto i za nutricionistu koji je glavnoj glumici pomogao da postigne besprekoran ten i savršenu liniju.

Jon Kopaloff/Getty Images

 

Kako piše Harper’s Bazaar, Margo Robi morala je da se podvrgne LED terapijama, limfnoj drenaži, hladnom laseru, masažama, ali i Barbi dijeti.

Ekspert za negu kože Jasmina Vico, poreklom iz Hrvatske, bila je zadužena za besprekornu čistoću i blistavost kože holivudske zvezde u filmu. Evo šta je sve to podrazumevalo.

Pročitajte: Da vam se zavrti u glavi - Evo koliko je Margo Robi plaćena za ulogu Barbike

‒ Osim što je uzimala probiotike i ostale dodatke ishrani, Margo je konzumirala i fermentisanu hranu kao što su kiseli kupus, kimči i kefir, gorke namirnice i bobičasto voće – ispričala je Jasmina i otkrila zašto je glumici savetovala da pije jedan poseban čaj.

Stuart C. Wilson/Getty Images

 

‒ Čaj od čička pomaže u ispiranju jetre, što kožu čini zdravijom jer proizvodi više glutationa koji doprinosi sjaju i blistavosti. Sve su Barbike pile taj čaj – našalila se Vico.

Pročitajte: Znate li kako su nastali Barbika i Ken? Priča je pomalo bizarna, oni zapravo nisu momak i devojka

Jasmina napominje da se niko iz glumačke ekipe nije protivio ovom režimu, a većina nije bila svesna koliko je zdravlje creva povezano sa kožom.

Warner Bros

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs John Phillips/Getty Images

Pročitajte još