Porodila se i za dve nedelje smršala 14 kilograma: Ovo je tajna Marijane Mićić

Porodila se i za dve nedelje smršala 14 kilograma: Ovo je tajna Marijane Mićić

Autor: | 14/11/2022

0

Marijana Mićić smršala brzinom svetlosti, evo i kako

Uskoro će se navršiti godinu dana otkako je Marijana Mićić postala majka, a samo dve nedelje pošto je na svet donela devojčicu Anu, izgubila je čak 14 kilograma. Lepa glumica i voditeljka dobija komplimente na račun izgleda gde god se pojavi, a sada je otkrila ono što žensku populaciju najviše zanima - kako joj je to pošlo za rukom.

Pročitajte: Marijana Mićić ekskluzivno za HELLO! predstavlja tromesečnu ćerku Anu (foto)

Instagram

 

- Radila sam do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dva kilograma više u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo, kažu da je od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja. I patronažna sestra koja je svakodnevno dolazila mi je posle desetog dana rekla: “Ju, što ste smršali”. Uplašila sam se, rekoh: “Zašto, šta mi je?” - ispričala je Marijana.

Pročitajte: Sada je druga žena - Marijana Mićić više nije brineta, ovo je njen novi izgled (foto)

Instagram

 

Inače, voditeljka Pinkovih zvezdica nikada nije bila ljubitelj slatkiša, ali je priznala da se posle porođaja to promenilo, pa sada gotovo da ne prođe dan a da ne pojede nešto slatko.

- Do trudnoće nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto - otkrila je zgodna mama kojoj očigledno slatkiši ništa ne mogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin