Prvo promena televizije, a sada ovo: Dragana Katić menja život iz korena (foto)

Prvo promena televizije, a sada ovo: Dragana Katić menja život iz korena (foto)

Autor: | 23/08/2022

2

Odluka Dragane Katić uticaće pozitivno na njen život

Izgleda da je Dragana Katić čvrsto rešila da unese brojne promene u svoj život. Posle vesti da napušta „Grand produkciju“, poznata voditeljka se vraća nekim starim dobrim navikama, pa se posle više od dve godine pauze vraća u teretanu.

Naime, Dragana je na svom „Instagram“ nalogu objavila fotografiju u sportskoj garderobi sa osmehom na licu napisavši: „Posle više od dve godine povratak u teretanu“.

Pročitajte: Nikad nije kasno - Dragana Katić posle 25 godina prelomila, srce želi samo njega

Instagram

 

Inače voditeljka je poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu, kako zbog prirode posla kojim se bavi, tako i zbog zdravlja.

- Sa treninzima sam prestala kada je počela korona jer sam se plašila tada da idem u teretanu. Kako sam nedavno preležala virus, odlučila sam da ponovo krenem. Volim teretanu i atmosferu iste i baš mi je nedostajala - objasnila je Dragana.

Pročitajte: Njoj ne treba filter - Dragana Katić ne stidi se svog lica bez šminke, na 57. rođendan poslala snažnu poruku (foto)

Luka Šarac

 

- Motiv mi je da povratim staru kondiciju, kilažu, figuru. Navijam da u svemu tome uspem, bar je do sada tako bilo - priznaje voditeljka, prenosi „Kurir“.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti