Nikad nije kasno: Dragana Katić posle 25 godina prelomila, srce želi samo njega

Nikad nije kasno: Dragana Katić posle 25 godina prelomila, srce želi samo njega

Autor: | 27/07/2022

0

Odluka Dragane Katić zatekla javnost

Posle 24 godine rada u „Grand produkciji“ i na istoimenoj televiziji Dragana Katić napušta ovu medijsku kuću. Kako navodi „Alo!“, poznata voditeljka odlučila je da pređe na televiziju „Pink“.

‒ Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu, kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno ‒ rekao je neimenovani izvor za pomenuti list i dodao:

Pročitajte: Bile su u ljubavi sa istim muškarcem - Dragana Katić pokazala u kakvim je odnosima sa porodicom svog bivšeg partnera (foto)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Odluka Dragane Katić vraća je televizijskom formatu koji ju je proslavio

‒ Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao poslednica želje čelnika „Pinka“ da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na „Pinku“ će se vratiti televizijskom formatu koji ju je proslavio.

Pročitajte: Dupleks u kom stanuje ljubav - Zavirite u prelepi dom Dragane Katić i njenih sinova (foto)

Zoran Kuzamnović Munja

 
 

„Alo!“ podseća da je Dragana karijeru počela na „Radio-televiziji Beograd“, gde je vodila jutarnji program.

‒ Dragana bi na „Pinku“ trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što se vraća u njen primarni žanr zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva. Osim što će biti voditeljka, Dragani je ponuđeno mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kada ga ona radi, što za nju predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Na taj način moći će da obrađuje i teme koje nju lično potresaju, inspirišu ili tangiraju ‒ završava izvor. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti