Ovu vežbu mnogi ne bi mogli da urade, a Sanja Marinković je izvodi kao od šale (video)

Ovu vežbu mnogi ne bi mogli da urade, a Sanja Marinković je izvodi kao od šale (video)

Autor: | 12/01/2021

0

Trening Sanje Marinković sastavni je deo njene rutine. Iako za sobom ima težak period, Sanja redovno trenira, a u poslednje vreme najčešće praktikuje jogu, koja joj omogućava da pronađe unutrašnji mir i povrati pozitivnu energiju.

Sanja je na svom "Instagramu" objavila video u kome je pokazala kako izvodi veoma zahtevnu vežbu. Svesna da je mnogima nemoguće da izvedu ovu vežbu, Sanja je u opisu napisala da je balans ključ svega.

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put prokomentarisala razvod - Rastali smo se, ali mogu slobodno da kažem on je bio moja velika ljubav!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

- Većina je na našim prostorima sklona preteranom čekanju. Čekamo da neko otkrije naš talenat, čekamo da nam poslodavac poveća platu, čekamo da nam neko prvi priđe ili pošalje poruku. Čekamo da nam neko ulepša ili ispuni život. Da li nam nedostaje samopouzdanje, da li smo lenji ili imamo velika očekivanja? Balans između duše i tela, želja i ciljeva, misli i osećanja su recept za uživanje. Nije lako! Ja za početak naučila da balansiram na dve joga kocke, za ostalo ima vremena - našalila se Sanja.

Sanja Marinković nedavno je okončala svoj brak, zatim je doživela veliki životni udarac, kada je ostala bez oca. Ipak, trening Sanje Marinković osim što je način da ostane u sjajnoj formi, njen je "izduvni ventil", koji joj pomaže da kanališe emocije i oslobodi se stresa.

Pročitajte: Osmeh ne skida sa lica - Sanja Marinković spremna za novo životno poglavlje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Ukoliko ste dovoljno hrabri, ali i motivisani, isprobajte ovu zahtevnu vežbu, koju Sanja Marinković izvodi sa lakoćom i ispitajte svoje granice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram