Nikolina Kovač presekla, ne želi više da krije: Odlučila sam da pokažem svoju pravu istinu

Nikolina Kovač presekla, ne želi više da krije: Odlučila sam da pokažem svoju pravu istinu

Autor: | 29/10/2021

1

Pevačica Nikolina Kovač nedavno je podigla prašinu izjavom da nikada ne bi volela da bude na mestu Aleksandre Prijović i Milice Pavlović, a sada je odlučila da obrazloži svoj stav kako je ne bi pogrešno shvatili. 

Zgodna, plava i prelepa, Nikolina važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na sceni, ali je uvek priznavala da je veoma stidljiva iako se pred kamerama gotovo uvek pojavljuje u kombinacijama s dubokim dekolteom.

Pročitajte: Pevačica Nikolina Kovač na putovanju saznala za loše vesti

- Uvek postoje loši komentari. Govore mi da ne pevam popularnu muziku, da ne izgledam kao što je to moderno, a ja ne želim da dozvolim sebi da lutam u nečemu u čemu se ne pronalazim - rekla je Nikolina za "Grand" i dodala:

- Mnogo njih danas liče jedni na druge, a ja sam sve atipično, sve suprotno od toga što je popularno, a očigledno nekim ljudima to nije jasno. Ispada da, ako se ne ponašam napadno, nemam harizmu. 

Pročitajte: Nikolina Kovač je dugo demantovala da je njen brak u krizi, a sada je sve otkrila

Luka Šarac

 

Pevačica Nikolina Kovač priznala je i da je godinama imala problema sa samopouzdanjem i da je tek nedavno odlučila da okrene novi list.

- Godinama sam potiskivala svoju inspiraciju zato što me je bilo sramota, po prirodi sam veoma stidljiva osoba i nemam samopouzdanja. Ipak, odlučila sam da pokažem svoju pravu stranu. Pravo vreme je da prestanem da se sramim, jer samo želim da ostavim trag koji će me opisivati. Mnogo je bitno da, kada ljudi čuju neku pesmu, odmah prepoznaju stil i izvođača - poručila je Nikolina i dodala da joj je suprug i kolega Saša Kapor velika podrška.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Jana 04:11 30.10.2021
Odgovori

Ustvari, njen problem nije izgled, prelepa je..., vec pevanje...Gledala sam je u nekoj emisiji uzivo je pevala, sa toliko falsa, kao iz trecerazredne seoske kafane.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još