Ana Stanić otkriva tajnu svojih savršenih trbušnjaka (video)

Ana Stanić otkriva tajnu svojih savršenih trbušnjaka (video)

Autor: | 19/06/2021

0

Trennig Ane Stanić omogućava joj da svakodnevno bude u kondiciji, kao i da uživa u brojnim namirnicama koje i nisu baš na listi poželjnih. Trudi se da joj ishrana bude zdrava, a problem sa insulinskom rezistencijom naterao ju je da se odrekne mnogih loših navika. 

Luka Šarac

 

Ono na čemu joj skoro svaka žena zavidi, jesu trbušnjaci kao sa slike. Ana otkriva i kako joj to polazi za rukom, s obzirom da iza sebe ima i jedan porođaj. 

Pročitajte: Trening Ane Stanić rešenje za dosadne kilograme - Stavljala sam po tri kašičice šećera u kafu, a posle obroka obavezno jela desert

‒ Za razliku od nekih drugih delova mog tela na kojima treba da se radi, stomak mi je oduvek najmanja briga, jer je čak i u periodima kada sam imala najviše kilograma bio potpuno ravan. Razlika je samo što tada nisam imala tako vidljive trbušnjake, jer je preko njih bio tanak sloj sala, pa ih je skrivao. Kada se sve salo istopilo, oni su se pojavili. I ja sam bila prijatno iznenađena, a sada se pitam dokle će biti tu. (smeh) Pilates je presudno uticao na bolju posturu i kompletnu zategnutost mog tela, što je u suštini i važnije. Meni su neuporedivo veća opsesija ruke, jer bi mi bilo baš bez veze kad bi nadlaktice počele da vise, a uveliko sam u zoni borbe sa gravitacijom - iskreno je rekla pevačica za HELLO!.

Pogledajte koji je Anin trik za savršenu liniju: 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin