Dve trudnoće i telo kao tinejdžerka: „Nutela“ dijeta Merjem Uzerli

Dve trudnoće i telo kao tinejdžerka: „Nutela“ dijeta Merjem Uzerli

Autor: | 05/06/2021

0

Dijeta Merjem Uzerli je neverovatna, glavna namirnica „Nutela“

Glumica Merjem Uzerli u januaru se porodila po drugi put, a četiri meseca kasnije izgleda kao i da nije bila u drugom stanju. Iako ima 37 godina i uživa u hrani, kao i spremanju brojnih jela, glumica je dokaz da smrša onaj ko želi. U čemu je zaista njena tajna otkrila je u ekskluzivnom intervjuu za HELLO!

Pročitajte: Smršajte i vi 14 kilograma bez gladovanja - Milica Todorović za HELLO! otkriva tajnu svoje dijete

Promo

 

‒ Da budem iskrena, postoje momenti kada se intenzivno bavim sportom, čak preterujem, a ima dana kada ne radim apsolutno ništa. Pokušavam da održim neku ravnotežu. Ipak, ako nešto ne želim da uradim, nema sile da me na to nagovori. U jednom periodu mesec dana svakog jutra jela sam hleb sa „Nutelom“, a onda nisam mogla da joj se približim godinu dana. Sada za doručak jedem hleb i sir. Svakog dana (smeh) ‒ priznala je glumica.

‒ Imam još neke rituale. Na primer, kad dođem u Istanbul, uvek odsedam u istom hotelu i istoj sobi. Uvek idem u isti restoran i poručujem istu hranu. Poslednji put sam se sportom ozbiljnije bavila početkom 2019. i sada već počinje da mi nedostaje. Sigurna sam da će mi uskoro ponovo postati opsesija, a onda ću je naglo prekinuti.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još