Dijeta Marije Egelje više nije tajna: Jednog pravila se pridržavam svakodnevno

Dijeta Marije Egelje više nije tajna: Jednog pravila se pridržavam svakodnevno

Autor: | 04/02/2021

0

Dijeta Marije Egelje koju ćete obožavati...

Marija Egelja od kako se pojavila na malim ekranima pažnju privlači svojim atraktivnim izgledom. Vitko telo i dobra forma, rezultat su svakodnevnog režima ishrane kog se voditeljka i te kako pridržava.

Pročitajte: Voditeljka Marija Egelja otkriva da je zbog svoje lepote bila progonjena

foto Antonio Ahel ATA Images

 

Dijeta Marije Egelje ne podrazumeva nikakvo gladovanje, već samo poštovanje nekoliko važnih pravila. Voditeljka otkriva da joj kilaža nikada ne varira zahvaljujući disciplini koje se pridržava godinama. Ipak, sebi da oduška kada ode kod roditelja i pronađe na polici razna šećerna zadovoljstva. U intervjuu za "Blic" otkrila je da se tokom izolacije nije ugojila, ali da su slatkiši njen porok.

- Svi me pitaju kako uvek isto izgledam, nekad im se učini da malo variram u kilaži. Zavisi od toga šta obučem. Da otkrijem tajnu, jedem sve, samo umereno i u određeno vreme. Obožavam slatkiše i kad dođem kod roditelja ta polica sa slatkišima je uvek puna za mene, oni znaju da volim. Treba uvek jesti sve umereno. Svaki treći dan se merim i čim je malo iznad moje kilaže, ja se sankcionišem - kaže Marija i otkriva da voli da nosi haljine koje ističu njenu vitku figuru.

Pročitajte: Marija Egelja i Zorannah u istoj haljini, kojoj bolje pristaje? (foto)

foto Antonio Ahel ATA Images

 

- Na televiziji stilisti uglavnom znaju šta ja volim, bude tu nekad nešto i kraće. Otprilike volim te ženstvene i damske haljine. Da tu ima izazovnog, ali da je damski. Više volim duge haljine, odela takođe. Privatno se oblačim slično, ali opet drugačije, dam neki svoj pečat. To je uglavnom nešto što vole mladi. Vodim se time kako mi nešto stoji i kako se ja osećam u tome. Volim džins, haljinice i miniće, sve ono što smaram da mi lepo stoji to i nosim. Ne volim mnogo da se šminkam, na televiziji znaju da volim da to bude minimalno, zato što lice trpi. Kod kuće sam u trenerci, preko dana i bez šminke - navodi Marija. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti