Nesreće Tanje Savić – Prava istina

Nesreće Tanje Savić – Prava istina

Autor: | 27/01/2020

0

Nesreće Tanje Savić koje su je zadesile nakon povratka na medijsko nebo regiona, uplašile su njene verne obožavaoce.

Mnogobrojni fanovi jedva su čekali da se zgodna crnka nakon duže pauze vrati u epicentar muzičkih dešavanja. Nove pesme naišle su na odlične reakcije kod publike i Tanja je imala više nego dobar razlog za slavlje. Pa ipak, proslava je morala biti odložena iz zdravstvenih razloga.

Ipak, nesreće Tanje Savić nisu bile previše ozbiljne. Zbog problema sa glasnim žicama, Tanja je, po preporuci lekara, dva meseca pila antibiotike. Nakon detaljnih ispitivanja i odgovarajuće terapije, vratila se nastupima i promociji novih pesama.

Umesto da jadikuje nad sudbinom i zdravstvenim tegobama, ona se našalila na svoj račun. Naime, zbog antibiotske terapije, morala je da se odrekne uživanja u alkoholnim pićima. Kao što je poznato, alkohol je izuzetno bogat kalorijama, pa je Tanja, izbegavajući ga, uspela da dotera liniju. Time je potvrdila da se iz svake loše situacije može izroditi nešto dobro.

Podrška fanova

Sa desetogodišnjom pauzom između dva albuma nije lako sačuvati svoje mesto pod reflektorima. Za onoga ko ima kvalitetne pesme i vernu publiku, povratak među najslušanije izvođače nije nedostižan.

U svoj novi album Tanja je uložila mnogo truda, vremena i novca. Sve to se, sudeći po reakcijama publike, višestruko isplatilo. Album Stranci je na prodajnim mestima, na albumu je šest novih i četiri bonus pesme, a neke od njih su autobiografske.

Lepa Tanja se na scenu, posle dužeg odsustva, vratila hitom Za ljubav nisi, a pesma je već od prvog dana emitovanja postigla vrtoglav broj pregleda na Jutjubu. Nakon pola godine, broj pregleda premašio je neverovatnu cifru od 25 miliona. Svakodnevnu podršku i reči pune hvale Tanji upućuju njeni brojni obožavaoci. Neki od komenatara na pesmu i spot su:

Ova žena jednostavno ne greši! Kapa do poda za boginju!

Odavno nisam čula bolju pesmu, ni videla bolji spot!

Tanja 10 mjesta prazno, pa još jednom Tanja, pa svi ostali, bravo ženo, ti si istinska zvijezda!

Tanja Savić poštovaoce ima ne samo u Srbiji, već širom regiona. Pored toga što na svom profilu objavljuje detalje o novim pesmama, Tanja je neko ko svoje pratioce na društvenim mrežama često savetuje i motiviše da uvek daju svoj maksimum.

Ona ističe da često, iako umorna i na izmaku snage, u ono što radi ulaže i poslednji atom snage. To se na kraju prepozna, a ona bude ponosna na posao koji je uradila. Brojne obaveze, nedostatak sna i umor kao posledica napornog rada doveli su do toga da ugrozi svoje zdravlje

Nesreće Tanje Savić su iza nje, vreme je za proširenje porodice!

Tanja već dugo mašta o kući sa velikim dvorištem u kojoj će uživati sa članovima svoje porodice. Pored nekretnine koju imaju u Australiji, Savići su odlučili da u srcu prestonice kupe novi dom.

U medijima se šuškalo da je za velelepnu vilu na Senjaku Tanja bila spremna da izdvoji milionski iznos. Pa ipak, ta njena želja moraće malo da sačeka. Visoki troškovi koji prate snimanje i izdavanje albuma stavili su ispunjenje njene želje u drugi plan.

Atraktivna pevačica je jedna od retkih žena sa estrade koja otvoreno govori o svom životu i problemima koje ima. Ona se ne libi da prizna kako i u njenom braku postoje problemi i kako stvari nisu uvek idealne kao što deluje nekom ko posmatra sa strane. Svaki brak ima lepe i manje lepe momente.

I pored toga što ima nesuglasice sa suprugom, volela bi da naredne godine proširi porodicu, a s obzirom na to da već ima dva sina, želja joj je da dobije ćerkicu. Već je spreman i uži spisak imena među kojima su Alisa i Lejla. Jedan astrolog predvideo joj je trudnoću u 2020, a vreme će pokazati da li je bio u pravu. Mi joj, u svakom slučaju, želimo novog člana u toplom porodičnom gnezdu.

Čitajte Hello! Saznajte šta se događaja u životima poznatih.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic