Nove tenzije na dvoru: Megan Markl donela odluku koja se neće svideti kraljici?

Nove tenzije na dvoru: Megan Markl donela odluku koja se neće svideti kraljici?

Autor: | 07/04/2019

0

Megan na svom porođaju navodno ne želi kraljevske ginekologe, nego svoj tim stručnjaka

Megan Markl navodno je odlučila da njen porođaj neće voditi kraljevski ginekolozi Alan Farting i Gaj Torp-Biston, koji su tri puta porodili Kejt Midlton, već jedna neimenovana doktorka, piše Dailymail. Oni će vojvotkinji ipak biti na raspolaganju u slučaju da nešto pođe po zlu.

- Megan je rekla da ne želi da je muškarci u odelima porađaju. Odlučila se za svoje ljude, one kojima veruje, i to nas je sve iznenadilo - rekao je izvor za britanske medije.

- Ovo je bilo poprilično iznenađujuće. Kraljičini lekari najbolji su od najboljih u svom poslu, ali ovog puta njihove uloge će biti limitirane kod porođaja, ako pretpostavimo da će se sve odviti po planu i u najboljem mogućem redu - dodao je drugi izvor.

Međutim, ljudi bliski vojvotkinji smatraju da je ona ta koja odlučuje o tome.

- Iznad svega, ovo je njeno dete, njeno telo i ona je ta koja rađa, zato ima pravo da odluči šta god misli da je najbolje za nju. Kako iko zbog toga može da joj zameri? - tvrde.

Ova Meganina odluka sa sobom će povući nove troškove. Dok kraljevski ginekolozi ne naplaćuju svoje usluge, novi tim stručnjaka koštaće desetine hiljada funti.

- Raditi za kraljevsku porodicu velika je čast, ali ujedno zahvaljujući tome, privlače se bogati klijenti koji će platiti koliko god treba da dođu upravo u ‘njihove ruke” - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Megan i Hari su se inače najzad preselili u Frogmor Kotidž, gde će biti zajedno sa Maganinom mamom Dorijom.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty