Ekranizacija života voljene princeze: Konačno otkriveno ko će igrati Lejdi Di (foto)

Ekranizacija života voljene princeze: Konačno otkriveno ko će igrati Lejdi Di (foto)

Autor: | 10/04/2019

0

Premda je bilo nagoveštaja da će se lik Dajane Spenser, buduće princeze od Velsa, pojaviti u trećoj sezoni popularne britanske serije "The Crown", došlo je do pomeranja za čevrtu sezonu. Ovu istorijski značajnu i popularnu osobu tumačiće malo poznata glumica Ema Korin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on Apr 9, 2019 at 9:03am PDT


Ona se do sada svega par puta pojavila na velikom ekranu i televiziji, pa joj je ovo prilika za veliki proboj u filmskoj industriji.

-Više sam nego uzbuđena i počastvovana što ću se pridružiti seriji Kruna u četvrtoj sezoni, rekla je Korin za medije. -Navukla sam se na seriju od prve epizode i sada mi je nadrealno što sam se pridružila ovako talentovanoj ekipi glumaca. Princeza Dajana je bila ikona, a njen uticaj na svet je dubok i inspirativan, dodala je mlada glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on Apr 3, 2019 at 9:31am PDT


Autor serije Piter Morgan izjavio je:

-Ema je izuzetan talenat i odmah nas je 'kupila' kada je došla na kasting. Takođe, poseduje nevinost i lepotu koja je krasila mladu Dajanu, ali i širinu i kompleksnost potrebnu za portret izvanredne žene, koja je od anonimne tinejdžerke postala jedna od najvećih žena svoje generacije.

U trećoj sezoni će se pojaviti Olivija Kolmen i Helena Bonam Karter u ulozi kraljice, a Džilijen Anderson će glumiti Margaret Tačer. Još nema zvaničnog datuma premijere, ali očekuje se da će biti krajem 2019. godine.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još