Zbog čega je vojvotkinja Megan morala da se izvini školskim prijateljima

Zbog čega je vojvotkinja Megan morala da se izvini školskim prijateljima

Autor: | 15/05/2019

0


Godišnjice mature bude razlličite emocije. I dok jedini na sve moguće načine žele da izbegnu ovo druženje jer smatraju da baš i nemaju čime da se pohvale svojoj generaciji, drugi sa nestrpljenjem čekaju da pričaju o svojim dostignućima.

Megan Markl bi sasvim sigurno imala šta da ispriča školskim prijateljima, ali je proslavu 20 godina mature iz opravdanih razloga morala da propusti.

Samo dan pre nego što je na svet stigla je kraljevska beba, Srednja škola "Bezgrešnog Srca" u Los Anđelesu obeležavala je dvadeset godina mature generacije čiji je đak  bila i 37-godišnja vojvotkinja vojvotkinja od Saseksa. Kako Megan nije mogla da dođe poslala je pismo izvinjenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? & ?????? (@meghandharry) on May 15, 2019 at 5:34am PDT


-Svi su bili razočarani što nisu uspeli da popričaju sa Megan s obzirom na sve što joj se dogodilo. Ipak, celo društvo bilo je super uzbuđeno zbog toga što je rodila prvog britansko-američkog princa. Svi su govorili o tome. Bili su tako uzbuđeni što su dobili to pismo od nje. Pamte je kao veoma pažljivu osovbu i drago im je šzo se nije promenila i kada je postala deo kraljevske porodice- zaključio je školski drug vojvotkinje Megan.
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: megan markl

Najnovije vesti