Megan nije svima omiljena: Kome se to vojvotkinja zamerila i zašto

Megan nije svima omiljena: Kome se to vojvotkinja zamerila i zašto

Autor: | 23/05/2019

0

Iako je bilo očekivano da će se nekadašnja glumica ulaskom u britansku kraljevsku porodicu prilagoditi  strogim pravilima koja u njoj datiraju decenijama unazad, čini se da je ona uspela da prilagodi britansku monarhiju sebi.

Vojvotkinja Megan je, između ostalog, uspela da izdejstvuje da rođenje naslednika prvo proslave u krugu porodice. Znatiželjna javnost je malenog Arčija upoznala tek dva kasnije, kada ga je u naručju držao otac, princ Hari, a ne majka, kao što je do tada uvek bilo pravilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 12, 2019 at 6:21am PDT


Vojvotkinja od Saseksa izborila se za njihov lični nalog na Instagramu, gde je i sama postavila fotografiju naslednika, i još mnogo  stvari zbog kojih kritičari tvrde da britanska kraljevska porodica više nikada neće biti ista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 5, 2019 at 8:17am PDT


Sve to joj je pošlo za rukom jer je, upućeni tvrde, princ Hari ludo zaljubljen u nju i sve joj povlađuje. Ipak, najnoviji dokumentarac televizijske kuće CBS pod nazivom "Meghan and Harry plus one" otkriva da Harijevi prijatelji nisu oduševljeni njegovim izborom i da im se ponašanje vojvotkinje Megan ni najmanje ne dopada.  Oni tvrde da je Megan "gazda u kući " ida se zbog nje  princ udaljio od ljudi sa kojima je godinama bio izrazito blizak.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram