Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Princ Hari i Megan Markl glume bliskost pred javnošću?

Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Princ Hari i Megan Markl glume bliskost pred javnošću?

Autor: | 30/06/2019

0


Budući da je prije svega osam nedelja rodila sinčića Arčieja, niko nije očekivao da će se Megan Markl pojaviti na bejzbol utakmici između Boston Red Soksa i Njujork Jenkija. Dolazak njenog supruga, princa Harija, mnogi su očekivali, ali ih je bivša američka glumica iznenadila svojom pojavom.

Za svoje treće pojavljivanje u javnosti nakon porođaja, vojvotkinja od Saseksa izabrala je malu crnu haljinu s potpisom Stelle McCartney, koja je naglasila njen struk i baletanke modne kuće Aquazzura. Na utakmici je kraljevski par od obeju momčadi dobio malene dresove s imenom njihovog sinčića Arčija.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/megan-markl-u-trecem-izlasku-nakon-porodaja-pala-u-zagrljaj-njoj-posebnom-muskarcu-foto/

Stručnjaci za govor tela smatraju da bi se iz njihovih dodira moglo zaključiti kako nikad nisu bili zaljubljeniji nego sada, te da dolazak prinove nije ostavio traga na njihovom odnosu. Držali su se za ruke, gledali nežno jedno u drugo, a Hari je u jednom trenu supruzi nežno stavio ruku na rame.

- Izgledali su kao mladi zaljubljeni par, koriste snažan kontakt očima i držanje za ruke te su veoma taktilni jedno s drugim - tvrdi Džudi Džejms i dodaje:

- Oboje su veoma opušteni, imaju nežne izraze lica jedno prema drugom, a ona stalno okreće svoju glavu prema njemu.

Ipak, ova stručnjakinja sumnja da je njihovo ponašanje unapred osmišljeno, kako bi javnosti pokazali da su u dobrim odnosima nakon što je Megan bila na rubu plača zbog prinčevog ponašanja tokom tradicionalne parade Trooping the Colour.

- Ovo izgleda kao njihov službeni odgovor da su posle toga i dalje zaljubljeni - zaključila je Džejms.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti