Prijatelj princeze Dajane: Ne dopada mi se stav vojvotkinje Megan

Prijatelj princeze Dajane: Ne dopada mi se stav vojvotkinje Megan

Autor: | 18/07/2019

0

Na ponašanje i prkosni stav vojvotkinje Megan Markl niko ne ostaje ravnodušan, a svoje mišljenje o njoj izneo je i dugogodišnji prijatelj pokojne princeze Dajane, Endru Morton, koji je ujedno i autor biografske knjige o Lejdi Di.

-Megan čini sličnu stvar koju je radila i princeza Dajana, ali bitna razlika je što je Dajana bila u kraljevskoj porodici deset godina i živela po strogim pravilima, tek je nakon toga i pred raspad braka počela da razgovara sa mnom otvoreno o svemu, rekao je Endru koji je upućen u stanje na britanskom dvoru i istakao da je Megan svoju moć dokazala onda kada je na svoje venčanje dovela holivudsku elitu.

-Sumnjam da je Megan poznavala Opru Vinfri pre venčanja, ali je pozvala, kao i druge holivudske face, kako bi bili na njenoj strani u budućnosti. Ona je bliska sa Amal i Džordžom Klunijem, koji su takođe uticajni u medijima - rekao je potvrdivši da supruga princa Harija ima jasnu strategiju.

-Megan ne poštuje osnovna kraljevska pravila i već je uspela da promeni mišljenje o čitavoj monarhiji. Sa problemima sa nosi poput američkog predsednika Donalda Trampa, napada sve one koji njega napadaju- ponetirao je novinar i pisac.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti