Kraljica Elizabeta oštra: Megan u svom domu može da radi šta hoće, ali ne i u palati! (video)

Kraljica Elizabeta oštra: Megan u svom domu može da radi šta hoće, ali ne i u palati! (video)

Autor: | 25/07/2019

0

Iako u suštini nemamo tačnu predstavu šta se dešava za zidina kraljevskog dvora u Velikoj Britaniji, neki tračevi koji se pojave zazvuče istinito kada se u obzir uzmu sve činjenice. Ovoga puta kraljica Elizabeta je vrlo jasno dala do znanja vojvotkinji od Saseksa šta se sme, a šta ne sme u njenoj palati!

Na britanskom kraljevskom dvoru javile su se nove napetosti, ovaj put između kraljice i vojvotkinje Megan Markl. Do sukoba je došlo pošto je Elizabeta II. čula da Megan i Hari planiraju da usvoje još jednog napuštenog psa, i to za svog sina Arčija.

- Hari i Megan počeli su da rade u svojim kancelarijama u jednoj od kraljičinih kuća, a Elizabeta nipošto ne želi da psi tu ulaze i borave - rekao je izvor iz palate.

Kraljica je Megan navodno jasno dala do znanja da u palati ne može da donosi odluke bez njenog pitanja.

- Ona je saopštila Megan da u svom domu u Frogmoru može da raditi šta želi, ali da u palati vrede druga pravila. Megan je očajna jer obožava životinje i voli da ih udomljava - rekao je izvor za strane medije.

Ovo nije prvi put da se kraljica usprotivila Meganinoj ideji. Naime, vojvotkinja je planirala da napiše memoare, ali joj Elizabeta II. to nije dopustila, prenosi net.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još