Rukopis krije tajni kod: Skrivena strana vojvotkinje Kejt Midlton (foto)

Rukopis krije tajni kod: Skrivena strana vojvotkinje Kejt Midlton (foto)

Autor: | 30/07/2019

0

Vojvotkinja Kejt je u centru pаžnje gde god da se pojavi. Iako je činjenica da joj je odvažna jetrva Megan Markl svojim postupcima uzdrmala popularnost, supruga princa Vilijama je sinonim za damu sa kraljevskog dvora.

Ona je sofisticirana, otmena, odmerena i odaje utisak skromne osobe. Uvek zna kako treba da se ponaša i šta treba da uradi, ali kakva je zaista Kejt kada se reflektori ugase, pokušao je da otkrije stručnjak za rukopis.

-Ako pažljivo pogledate, videćete tačku nakon njenog imena. To znači "Ja sam najbolji i tačka". Ljudi koji su stvarno uvereni u to to su i znaju da su najbolji u svom polju staviće tačku nakon svog imena - rekao je stručnjak a prenosi "Marie Claire"  i dodao koje još aspekte ličnosti otkriva vojvotkinjin rukopis.

-Njen rukopis pokazuje da je organizovana, ali i opuštena. Verovali li ne, Kejt ume da bude i dramatična u vezi nekih stvari. Iako deluje vrlo smireno, jer se tako predstavlja u medijima, Kejt ipak ima postavljene neke granice- dodao je stručnjak za rukopise  i zaključio da vojvotkinja  od Kembridža ima zdrav ego.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još