Bivša ljubav princa Harija stala pred oltar, na venčanju princeze i holivudske zvezde! (video)

Bivša ljubav princa Harija stala pred oltar, na venčanju princeze i holivudske zvezde! (video)

Autor: | 02/09/2019

0

Slavna pevačica Eli Gulding izrekla je sudbonosno da u nedelju. Ljubav njenog života je Kaspar Džopling, prodavač skupocenih umetnina i vlasnik prestižne aukcijske kuće.

Par je zajedno od 2017., a verili su se pre malo više od godinu dana, kada je The Times objavio srećnu vest.

"Objavljujemo veridbu između Kaspara, sina gospodina Nikolasa Džoplinga iz Jorkšira i gospođe Džejn Vard-Aldam iz Jorkšira, i Elene, kćeri gospodina Artura Guldinga iz Hertfordšira i gospođe Trejsi Samner iz Vest Midlenda", stajalo je u The Timesu u avgustu 2018.

Godinu dana planiranja urodilo je plodom, pa su se u nedelju Eli i Kaspar venčali na luksuznoj ceremoniji na koju su došle čak i kraljevske princeze Beatris i Judžini.

Pevačica je zablistala u neobično čednoj venčanici koja je bila potpuno zatvorena i kristalno bela, a Kaspar je bio elegantan u klasičnom fraku. Navodno je za venčanicu koju je Eli nosila trebalo 640 sati za izradu, a za njen dizajn zaslužna je kuća Chloe.

Srećni par zavete je izmenio u Jorku u Engleskoj, a mnogi su primetili kako je venčanje odisalo viktorijanskim stilom te je bilo vrlo konzervativno. Eli je imala čak sedam deveruša, među kojima su se našla i poznata imena - Hana Lou, Kasandra Grejsi i Zoi Žervoiz Grejem, prenosi dnevnik.hr

Celo venčanje i proslava na luksuznom imanju u Jorku navodno je koštalo više od 1,2 miliona funti, a službeni fotograf bio je isti onaj koji je snimao i venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/strane-vesti/eli-gulding-zavela-princa-harija/

Elie su pre povezivali sa Skrileksom, Nialom Horanom, Edom Širanom, pa čak i princem Harijem, a za Kaspara se šuškalo da je bio u vezi s princezom Judžini.

hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još