Muke holivudske u kraljevskoj porodici: Megan Markl odlučila da kupuje jeftiniju odeću?

Muke holivudske u kraljevskoj porodici: Megan Markl odlučila da kupuje jeftiniju odeću?

Autor: | 09/09/2019

0

Vojvotkinja Megan Markl je na finale US Opena otišla kako bi bodrila svoju dugogodišnju prijateljicu Serenu Vilijams, ali ovoga puta je izabrala modnu kombinaciju koja joj dobro stoji, ali ne košta hiljade dolara.

Iako je njen dolazak unapred bio najavljivan, lepa vojvotkinja od Saseksa nije prestala da skreće pažnju na tribinama. Iako je sedela u VIP loži samo jedan red ispred modne ikone Ane Vintur, njen stajling bio je taj koji je izazvao najviše zanimanja. Nakon osuda javnosti na račun svoje rastrošnosti i razmaženosti, Megan Markle se na sportskom takmičenju pojavila u pristupačnom stajlingu, ne bi li dokazala kako i ona ume da bude skromna. Ipak, mnogi su njen dolazak smatrali "peglanjem niza grešaka" koje joj je javnost zamerila proteklih meseci.

Zbog žestokih osuda da su ona i princ Hari koristili privatne letove za službene i privatne potrebe, Megan je ovog puta koristila komercijalni let, verovatno u nadi da će smiriti strasti. Ali to nije jedina stvar koju je odlučila da popravi, prenosi tportal.hr

Rastrošna vojvotkinja koja, otkako je postala članica kraljevske porodice, ne prestaje da podiže obrve kupovanjem skupocene dizajnerske odeće i modnih dodataka, je za US Open posegnula za odećom pristupačnog američkog high street brenda J. Crew.

Kratka teksas haljina (koja košta oko 12.500 dinara) i sivi kardigan (oko 10.500 dinara) koji je nosila prebačenog preko ramena, dok je celokupan stajling začinila nešto skupljim modnim dodacima - sunčanim naočarima s potpisom Victoria Beckham i torbom brenda Carolina Herrera.

hellomagazin.rs Profimedia
Tagovi: megan markl

Pročitajte još