Božićno okupljanje kod kraljice Elizabete: Na koga liči mali princ Luis, a nisu mama i tata (foto)

Božićno okupljanje kod kraljice Elizabete: Na koga liči mali princ Luis, a nisu mama i tata (foto)

Autor: | 18/12/2019

0

Najnovije fotografije princa Luisa obišle planetu

Najmlađeg sina princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, princa Luisa, nemamo priliku da viđamo toliko često u javnosti kao njegovog starijeg brata, princa Džordža (6) i sestru, princezu Šarlot (4).

U ovoj konkurenciji nije mu lako da se izbori za pažnju, jer prvi naslednik vojvode i vojvotkinje od Kembridža odavno je osvojio svet svojom ljupkom i šarmatnom pojavom, a kraljevska mezimica je pobrala baš sve simpatije nehajnim ponašanje.

Nije retkost ni da Šarlot fotografe pozdravi isplaženim jezikom i da mami na taj način zada muke. Ipak, umesto kazne ona od mame dobije poljubac u obraz, pa se čini da je kraljevski par slab na ćerku.

 

Britanska kraljica Elizabeta II velika je pobornica tradicije, a nje se posebno drži za vreme Božićnih praznika. Običaj je da se članovi porodice okupe u kući Sandringem u Norfolku, a vladarke Velika Britanije tada uživa u druženju sa najmlađima. Ovoga puta princ Hari i vojvotkinja Megan su odlučili da napuste kraljevstvo za vreme praznika, pa je tako i njihov maleni sin Arči izostao sa porodičnog okupljanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 23, 2018 at 11:27pm PST

Zbog toga je najviše pažnje privuklo pojavljivanje 19-mesečnog princa Luisa, kog inače nemamo priliku da često viđamo u javnosti. Na fotografijama sa ovog okupljanja se može videti neverovatna sličnost sa starijim bratom princom Džordžom.

Najmlađi naslednik princa Vilijama i vojvotkinje Kejt je za ovu priliku obukao i poseban praznični džemper,a vredni paparaci su ga uslikali dok je sa mamom i tatom pristizao kod kraljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE CAMBRIDGES (@kateandwilliam_cambridges) on Dec 18, 2019 at 5:51am PST

Inače, jedna od prvih reči malenog princa je bila "Meri" jer je njihov dom pun kuvara autorke Meri Beri, zvezde kulinarske emisije "The Great British Bake Off".

- Jedna od prvih reči koje je Luis izgovorio bila je Meri jer sa svojom visinom taman može da vidi kuvare koji se nalaze na našoj polici s knjigama u kuhinji - otkrila je vojvotkinja u BBC-jevoj specijalnoj božićnoj emisiji "A Berry Royal Christmas".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Willkateharrymeghanpersia (@willkateharrypersia) on Dec 18, 2019 at 5:01am PST

Luis liči na starijeg brata, a na koga zapravo liči princ Džordž?

Kada se rodio, mnogi su tvrdili da je princ Džordž isti otac, prvenstveno zbog svetle kose,  ali veliki je broj i onih koji su zapazili neverovatnu sličnost sa drugim članom porodice. Naime, obožavaoci kraljevske porodice, koji sve njene članove analiziraju i prate,  tvrde da je princ Džordž zapravo isti njegova baka – njeno kraljevsko visočanstvo, kraljica Elizabeta II!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Elizabeth II (@queen_elizabeth_fanpage) on Sep 2, 2014 at 5:08pm PDT

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram