Svi se pitaju da li haljina vojvotkinje Kejt krije posebnu poruku

Svi se pitaju da li haljina vojvotkinje Kejt krije posebnu poruku

Autor: | 21/01/2020

0

Haljina vojvotkinje Kejt potvrdila njen status modne ikone, ali to nije sve

Nije tajna da vojvotkinja Kejt, kao i svi članovi kraljevske porodice, izborom garderobe šalju određene poruke javnosti. Tako supruga princa Vilijama vodi računa da na venčanjima nosi modne kombinacije koje je već nosila - kako tumače poznavaoci prilika na kraljevskom dvoru - da ne bi zasenila mladu, o kome god da je reč. Brižjivo bira boje u kojima se pojavljuje na određenim dešavanjima, a o njenom poslednjem službenom pojavljivanju se tek mnogo govori.

Kejt Midlton i princ Vilijam u neprijatnoj situaciji: Zašto je ovo uradila?

Vojvotkinja od Kembridža je uslikana u skoro svim bojama, od fluorescentnih do pastelnih nijansi. Jedino narandžastu boju ne nosi gotovo nikada, jer smatra da joj ne stoji. U ovoj boji je viđena samo dva puta - 2013. godine je nosila boju breskve, a kasnije se pojavila u krvavo-narandžastom kaputu, koji je više bio crvene boje. Ali kada nosi crvenu boju, to onda ima posebnu simboliku.

Nestašna vojvotkinja: Kejt Midlton izašla iz pravila kraljevske porodice pa se opustila na piću!

Iako smo je već nekoliko puta videli u crvenom, vojvotkinja Kejt ovu boju za službene događaje ne bira toliko često kao, recimo, plavu ili zelenu. Ovu boju u kojoj vojvotkinja izgleda posebno moćno, izabrala je za "UK-Africa Investment event" događaj u kraljevskoj palati na koji je došla sa suprugom princom Vilijamom.

Kejt Midlton danas slavi rođendan, ali sve je u senci “Megzita”

Vrlo simptomatičan modni izbor vojvotkinje Kejt u danima kada je kraljevsku porodicu zadesio jedan od najvećih potresa u novijoj istoriji. Princ Hari i vojvotkinja Megan su odlučili da istupe iz kraljevstva i započnu samostalan život, zbog čega su ostali bez kraljevskih titula i finansijske pomoći monarhije. Zbog  ove odluke se  čitava javnost digla na noge, a poslednja se oglasila sestra po ocu Megan Markl .

Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

– Moja sestra je pocepala kraljevsku porodicu kao tornado. S obzirom da je ova istorijska institucija blizu kolapsa, moramo se zapitati da se mir zaista može pronaći.Megan je znala koji su društveni zahtevi ulaska u kraljevsku porodicu. Trebala je da se zapita da li je voljna i da li će moći da se ponaša u skladu s očekivanjima. Kraljičine reči su pokazale veliku diplomatičnost, ali dosadašnje Meganino ponašanje nije bilo diplomatski –  izjavila je u autorskom članku za strane medije polusestra Megan Markl Samanta.

Modna ikona: Kejt Midlton u kaputu srpske dizajnerke!

Ipak, čini se da je upravo haljina sa perlicama brenda "Needle & Thread" odabrana kako bi poslala poruku da ja kraljevska porodica snažna i da će ipak sve biti u redu. Vojvotkinja Kejt je kao i obično vodila računa o svakom detalju: ponela je "Gianvito Rossi" salonke i klač torbicu "Jenny Packham". Šminka joj je bila diskretna, a kosa joj je padala u talasima.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti