Neprijatan momenat za smernu vojvotkinju Kejt

Neprijatan momenat za smernu vojvotkinju Kejt

Autor: | 29/01/2020

0

Vojvotkinju Kejt ništa ne može da iznenadi,  još jednom pokazala da je prava dama u svakoj situaciji

Kada vas paparaci i kamermani prate u stopu i svako vaše javno pojavljivanje prate milioni ljudi, nije lako sakriti i neprijatne momente koje donose nepredviđene situacije. Ipak, razlika je u tome kako ko ume da odreaguje i kad stvari krenu nepredviđenim tokom.  To se upravo dogodilo i vojvotkinji Kejt na svečanosti u londonskoj dečjoj bolnici. Ona se, kao po običaju, besprekorno obukla i za ovu priliku.

Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

Ponela je kreaciju engleske dizajnerke Ketrin Voker, čije ženstvene modele je obožavala da nosi i princeza Dajana. Upečatljivu haljinu-kaput iskombinovala je sa salonkama od brušene kože "Džimi Ču", crnim grilonkama, minđušama koje potpisuje Kasandra Goad, nenametljivim majkapom  i kosom podignutom u polurep.

Da li je Kejt Midlton zaista toliko štedljiva? (foto)

Iako je sve izgledalo savršeno, vetar je na trenutak uspeo da zbuni vojvotkinju Kejt. Naime, dok je prilazila deci sa kojom je želela da se upozna, vetar je podigao njenu suknju, a fotoreporteri su zabeležili njen zbunjeni izraz lica. Ipak, vojvotkinja Kejt se brzo pribrala i nastavila da hoda pažljivije pridržavajući suknju.

 Modnim znalcima nije promaklo da je ovu kreaciju Kejt nosila u martu prošle godine ispred Kraljevskog koledža u Londonu. 

Kraljevsko venčanje okupilo svetski džet set: Među brojnim svetskim lepoticama najviše pažnje privukle vojvotkinje Kejt i Megan

Slična situacija vojvotkinji Kejt dogodila se na venčanju princeze Judžini i Džeka Bruksbenka u oktobru 2018. godine.  Prelepi prolećni dan obeležio je ovo venčanje, ali vetar je duvao toliko jako da su dame jedve uspevale da zadrže šešire, koji su nezaobilazan detalj na kraljevskim venčanjima, a princeza Kejt je imala baš ozbiljan problem.

Vojvotkinja Kejt šokirana: Šta je uradio princ Luis što je zapanjilo njegovu mamu

Naime, u jednom trenutku vetar je podigao princezinu haljinu i samo trenutak je delio do neprijatnosti, ali ona se i tada odlično snašla. Mama troje dece, pokazala je tom prilikom savršeno izvajane noge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Elizabeth Middleton (@katemiddleton_kurdistan) on Jan 29, 2020 at 4:21am PST


Strani mediji su prenosili da je za savršenu liniju Kejt Midlton, osim aktivnog stila života, zaslužna i Dukanova dijeta. Ova dijeta ima stroga pravila, ali, navodno, daje efikasne rezultate i smanjuje i do pet kilograma već za nedelju dana. Ovog režima ishrane se vojvotkinja Kejt pridržavala nakon svake od tri trudnoće koje je imala.

Meni je za vojvotkinju Kejt pripremio nutricionista, a dominiraju proizvodi kao što su lubenica, godži bobice, mleko badema, razne vrste salate. Stručnjaci potvrđuju efikasnost ove dijete i preporučuju ove komponente za dobro zdravlje i prelepu figuru.

Otkrivena kraljevska tajna: Čemu Kejt Midlton duguje svoj savršen izgled

 

Sveže salate Kejt jede začinjene kvalitetnim maslinovim uljem. Sirovo povrće se kombinuje sa različitim vrstama sira ili morskim plodovima. Oni su nisko-kalorični i suštinski oslobođeni od štetnih ugljenih hidrata.

Uprkos iznenađujućim rezultatima, sirova hrana u svom najčistijem obliku, nije najbolji način da se obezbede sve potrebe našeg tela. U vezi sa ovim, preporučljivo je da se kombinuje sirovo voće i povrće sa klasičnim supama i jelima koja su pečena ili kuvana na pari.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još