Megan i Hari otkrili velike planove: Vojvotkinjin novi posao podelio svet

Megan i Hari otkrili velike planove: Vojvotkinjin novi posao podelio svet

Autor: | 03/02/2020

0

Megan i Hari, posle turbuletnog početka godine, otkrili su koji su dalji njihovi poslovni planovi 

Vojvoda od Saseksa i njegova supruga Megan konačno mogu malo da predahnu posle burnog perioda koji je sa sobom donela njihova odluka da napuste kraljevsku porodicu.

Oni su odlučili da svoj život nastave u Kanadi, a Harijev prijatelj polo igrač Ignjacio "Načo“ Figueras, ispričao je i zbog čega je njegov drug doneo ovakvu odluku.

Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

 Princ Hari je toliko propatio zbog osuđivanja javnosti i sada nastoji da zaštititi svoje mladunče i lavicu – slikovito se izrazio Načo u ekskluzivnom intervjuu za "ABC" i dodao:

- Ovo radi otac. Ovo je čovek koji pokušava svom silom  da zaštititi svoju porodicu. Razgovarao sam s Harijem pre nekoliko dana. Toliko pati zbog svega što mu se dogodilo. Ne može više da podnese osuđivanje javnosti.

Megan i Hari doneli su i nove poslovne odluke 

Megan i Hari su na početku godine naglasili da će 2020. godinu posvetiti "pozitivnim temama".

Oni su na svom zvaničnom Instagramu naveli da će mesečno pratiti samo jednu stranicu, i na taj način doprineti njihovom radu.

Nakon što su doneli odluku štaje njhova aktivnost za februar, pojavila su se šuškanja da će vojvotkinja od Saseksa uskoro uploviti u još jedan poslovni poduhvat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 1. Феб 2020. у 8:17 PST

Novi posao Megan Markl podelio svet

Ali, kako prenosi britanska štampa Megan Markl će se osim humanitarnim radom baviti još jedim veoma zanimljivim poslom.

Naime, reč je o pojavljivanju u kanadskom rijaliti šou programu pod nazivom "I Do, Redo". U pitanju je rijaliti o drugim venčanjima, u kojem će se Megan pojavljivati više puta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 8. Јан 2020. у 10:33 PST

Vojvotkinja će se pridružiti svojoj bliskoj prijateljici, stilistkinji za venčanja Džesiki Murlonej (40), zvezdi Netflixovog rijalitija, tvrdi britanska štampa.

Đesika je na kraljevskom venčanju bila deveruša, a u ceremoniji je učestvovalo i njeno troje dece. Nakon brojnih pojavljivanja u šou "Good Morning America", gde je gledaocima davala savete kako da se jeftino, ali dobro obuku, Mulronej sada dobija svoj šou.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jess Mulroney (@jessicamulroney) дана 17. Дец 2019. у 4:02 PST

Megan iza sebe već ima jedan brak 

U deset epizoda šou prati isto toliko parova i njihova katastrofalna iskustva s prvim venčanjima pre nego što ostvare venčanja iz snova iz drugog pokušaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jess Mulroney (@jessicamulroney) дана 10. Окт 2019. у 6:35 PDT

Kako je i sama Megan već bila jednom u braku, koji se brzo raspao, kritičari smatraju da je ona odlična da ovu ulogu. "The Page Six" piše i da je britanska javnost podeljena po pitanju ovog plana nekadašnje članice kraljevske porodice. Dok je jedni na prvu loptu osuđuju, drugi smatraju da je ovo odlična prilika da se Megan ponovo nađe u svetu glume.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jess Mulroney (@jessicamulroney) дана 30. Сеп 2016. у 5:00 PDT

Za sada nije poznato koliko će Megan za ovaj poslovni poduhvat biti plaćena, a iz produkcije još uvek nisu potvrdili ove navode.

Publicistkinja koja radi na šou odbila je da komentariše sve u vezi sa Megan. Rekla je samo da snimanje šoua nije završeno i da još uvek nije određen datum premijere.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti