Vojvotkinja Kejt je uvek besprekorno stilizovana, a ovako izgleda kada je kod kuće (video)

Vojvotkinja Kejt je uvek besprekorno stilizovana, a ovako izgleda kada je kod kuće (video)

Autor: | 09/04/2020

0

Ako ste se ikada pitala kako vojvotkinja Kejt izgleda u kućnom izdanju, ovo je retka prilika da je vidite

Mere bezbednosti koje su donete zbog zaštite zdravlja i života ljudi od koronavirusa potpuno su promenile svakodnevicu. Kako život ne bi sasvim stao, većina javnih ličnosti svoje funkcije obavlja preko video-poziva, u skladu sa mogućnostima.

I britanska kraljevska porodica poštuje mere izolacije, pa su se princ Vilijam i vojvotkinja Kejt sa njihovo troje dece, šestogodišnjim princom Džordžom, četvorogodišnjom  princezom Šarlot i uskoro dvogodišnjim princom Luisom, u Norfolku, odvojeni od ostatka porodice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 22. Мар 2020. у 2:00 PDT


Ipak, svoje službene dužnosti obavljaju, pa su se iz svog doma obratili deci iz jedne londonske škole koja je locirana blizu bolnice i čiji roditelji su uglavnom zdravsteni radnici. Kejt i Vilijam su im čestitali uskršnje praznike, a vojvotkinja se obratila i jednoj učiteljici.

– U ovim okolnostima koji nisu lake olakšavajuće za roditelje koji obavljaju ključne poslove je da su im deca na jednom ovakvom sigurnom mestu – rekla je Kejt.

Pročitajte i: Koronavirus menja kraljevsku tradiciju - Kako će Kejt i Vilijam provesti Uskrs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 8. Апр 2020. у 2:00 PDT

Mnogi su primetili kako je vojvotkinja bila obučena za ovu priliku. Ona se odlučila za jedan od high-street komada garderobe: žutu bluzu sa rukavima koji se šire, a fanovi su mogli da vide da vojvotkinja nosi džins, što u javnosti nikada ne čini.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja Kejt nosi pristupačne odevne komade

Iako su joj na raspolaganju najbolji svetski dizajneri, Kejt ume da ponese i odevne komade koji su dostupni svima. Tako je nedavno za sportski dan koji je održan na Olimpijskom stadionu u Londonu obukla široke Zara pantalone, majicu od trikotaže i M&S patike koje koštaju tek 30 evra.

Pročitajte i: Prvi susret Megan i Kejt, Harija i Vilijama nakon Megzita (foto)

Pročitajte i: Zahvaljujući ovoj ishrani, Kejt Midlton ima savršenu figuru!

Vojvotkinja Kejt važi za štedljivu vojvotkinju koja svoje odevne kombinacije ponavlja i po nekoliko puta, zbog čega je Britanci obožavaju.  Čak je i na venčanju princa Harija i Megan Markl ponela kostim koji je već nosila.

Za tu  priliku ona je odabrala kostim koji potpisuje Aleksandar Mekvin svetlo žute boje i nude salonkame, Kao i uvek izgledala je besprekorno,a modni portali prisetili su se u kojim je prilikama već nosila ovaj kostim.

Pročitajte i: Princ Čarls i Kamila slave 15 godina braka

Pročitajte i: Zašto je princeza Dajana nosila dva sata

Oni upućeniji u prilike na kraljevskom dvoru tvrdilu su da je na ovaj način Kejt zapravo pokazala poštovanje prema mladi jer nije želela da je zaseni.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još