Sigurno ćete pogrešiti: Otkriveno koju snajku više voli princ Čarls

Sigurno ćete pogrešiti: Otkriveno koju snajku više voli princ Čarls

Autor: | 15/07/2020

0

Kejt ili Megan ‒ koju vojvotkinju više voli Britanija, jasno je. Kritike na račun Megan Markl ne prestaju uprkos tome što je sa Harijem i njihovim sinom Arčijem napustila Englesku i preselila se u Sjedinjene Američke Države. Kraljica Elizabeta II, čini se, oduvek je imala neki pik na lepu Megan, dok je smerna Kejt uživala veliku pažnju.

Poslednji put ovo je primećeno pre nekoliko meseci kada je u javnost pocurela informacija da je kraljica naredila da vojvotkinja od Saseksa mora da se pridržava novog pravila. Britanski mediji pisali su da je ovo Elizabetina osveta unuku Hariju. Tačnije, izgledalo je da je osveta pre uperena ka njegovoj supruzi Megan. Naime, Elizabeta je odlučila da vojvotkinja od Saseksa više neće moći da pristupi kraljevskoj kolekciji nakita koji je i te kako volela da nosi.

Sve ovo ne bi bilo toliko čudno da tih dana Kejt Midlton nije „prošetala“ nov, skupoceni komad nakita. Zlatna ogrlica, sa okruglim priveskom u obliku Meseca, odmah je privukla pažnju. Kako je pisao „Daily Mail“, ovaj komad nakita rad je poznatog britanskog brenda „Daniella Draper“. Jedinstveni komad nakita rađen je specijalno za Kejt, a njegova cena je oko 1.330 evra.

Pročitajte: Kejt i Megan - Srpske veze britanskih vojvotkinja

Kejt ili Megan ‒ Princ Čarls je jasan

I dok su Elizabeta i cela Britanija na ovaj ili onaj način rekli koju snajku više vole, princ Čarls (71) godinama je mudro ćutao. Iz njegovog nastupa nikada se nije moglo proceniti da li više uživa u društvu Kejt ili Megan. Ali sada je izgleda postalo jasno da je sukob između Megan i Kejt započeo upravo kada je procurelo koju snajku Čarls više voli.

Naime, neimenovani izvor je za britanski „Star“ otkrio da je Kejt nedavno saznala da otac njenog supruga Vilijama  više uživa u društvu supruge mlađeg sina. Ovo ju je veoma razočaralo i dodatno uticalo na pogoršanje odnosa sa Megan.

‒ Megan je pristupačnija i šarmantnija od Kejt. Čarls je zato uvek raspoložen da sa bivšom glumicom razgovara u opuštenom i ležernijem tonu. Sa Kejt je to dosta drugačije ‒ rekao je izvor za ovaj britanski list.

Da li ste i vi tako mislili?

Pročitajte: Arči u opasnosti, princ Čarls i Kamila čine sve da ga spasu

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti