Hoće li Kamilina deca dobiti titule? Kraljevska porodica nikad ne govori o Lauri i Tomu (foto)

Hoće li Kamilina deca dobiti titule? Kraljevska porodica nikad ne govori o Lauri i Tomu (foto)

Autor: | 18/09/2022

0

Kamilina deca žive povučeno

Ljubav između kralja Čarlsa i kraljice‒pratilje Kamile traje takoreći oduvek. Trajala je i dok je on bio u braku sa princezom Dajanom, a ona sa oficirom Endrjuom Parkerom Boulsom. Prvo sudbonosno „da“, 1973. godine, izgovorila je kao Kamila Šand, i sa nekadašnjim brigadirom kraljevske garde dobila sina Toma i ćerku Lauru.

Pročitajte: Ovo je misteriozna polusestra Vilijama i Harija koja se nigde ne pojavljuje (foto)

Getty Images

 

Njena deca prisustvovala su venčanju sa Čarlsom 2005. godine i to je bila retka prilika kada je javnost mogla da ih vidi u „royal“ izdanju. No, možda će se sada situacija promeniti. Ipak je njihova majka sela na tron zajedno sa novim kraljem.

Pročitajte: Kraljica zauvek napustila svoju palatu - Porodica ponovo kao jedno, Harija slomile emocije (foto)

Getty Images

 
 

Tom Parker Bouls je stručnjak za gastronomiju. Napisao je nekoliko kuvara i vodio kulinarske emisije, a ima i svoju firmu. Laura je udata, poslednjih 16 godina nosi prezime Lopez i majka je troje dece. Studirala je umetnost na Oksfordu i radi kao kustos u galeriji. Pričalo se da se na početku nije baš najbolje slagala sa princom Vilijamom. No, kasnije je njena ćerka Eliza bila jedna od deveruša na njegovom venčanju sa Kejt Midlton.

Pročitajte: Nostradamusovo proročanstvo najavljuje propast britanskog kraljevstva - Blizu obale rađa se troje prelepe dece, kad odrastu...

Getty Images

 

Kamilina deca neće dobiti titule

Iako je Kamila postala kraljica‒pratilja, njena deca neće nositi nikakve titule jer nisu u krvnom srodstvu sa kraljevskom porodicom. Mogu da dobiju samo one počasne, kakve se dodeljuju umetnicima, sportistima i ostalima koji su se posebno istakli u britanskom društvu. Naravno, ako ih zasluže.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još