Vest zbog koje je sve stalo: Kraljica Elizabeta ima još samo nekoliko meseci života?

Vest zbog koje je sve stalo: Kraljica Elizabeta ima još samo nekoliko meseci života?

Autor: | 24/12/2020

0

O odlasku kraljice Elizabete II sa trona sve češće se piše u stranim i domaćim medijima, a kao razlog navode se njene godine, ali i pogoršano zdravstveno stanje. Ipak, vest da je kraljica Elizabeta ozbiljno bolesna šokirala je svetsku javnost. Naime, na naslovnici magazina „National Enquirer“ osvanula je fotografija britanske kraljice uz naslov „Kraljica ima još samo nekoliko meseci života“.

U spomenutom tekstu navodi se da je kraljica Elizabeta ozbiljno bolesna, a zbog problema sa srcem ove godine je čak hospitalizovana. Ipak, zbog svetske pandemije virusa korona kraljica je, navodi „National Enquirer“, odlučila da o svom zdravstvenom stanju ne govori javno. Ipak, kraljevska porodica odlučila je da se ne obazire na pomenutu naslovnicu, pa se „Bakingemska palata“ još nije oglasila povodom kraljičinog zdravstvenog stanja.

Pročitajte: Prvi put u istoriji - Kraljica Elizabeta pobesnela, doživela neviđenu situaciju na dvoru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ovo nije prvi put da su vesti o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete uzdrmale javnost. Ipak, ispostavilo se da britanska vladarka izuzetno dobro podnosi nedaće, stres i svoje godine. Njena vladavina traje već gotovo sedam decenija, a još nije poznato kada će krunu prepustiti sinu, princu Čarlsu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson, Getty Images via Guliver

Pročitajte još

Najnovije vesti