Kraljica Elizabeta traži nove radnike: Mesečna plata veća od one koju primaju srpski ministri

Kraljica Elizabeta traži nove radnike: Mesečna plata veća od one koju primaju srpski ministri

Autor: | 12/01/2022

0

Kraljica Elizabeta - Oglas za posao privukao veliku pažnju

Nakon što je naoružani devetnaestogodišnjak pokušao da provali u zamak Vindzor, na službenim stranicama kraljevske porodice osvanulo je da Elizabeta II traži nove, kvalitetne radnike. Ako znate engleski jezik i imate pasoš, već ste ispunili pola uslova koji su potrebni da biste se prijavili za posao s „kraljevskom“ platom.

Pročitajte: Elizabetina stilistkinja za grudnjake otkrila pikantne detalje i momentalno dobila otkaz - Stajala je polugola ispred...

Getty Images

 

Na novom oficiru velika je odgovornost, ali ona nosi pozamašnu svotu novca na kraju meseca – 262.350 dinara. Na godišnjen nivou plata je 22.390 funti, što je više od tri miliona dinara. Iako ste na poslu svih sedam dana u nedelji, broj radnih sati je primamljiv. Naime, na dužnosti ste 38 sati nedeljno, ali nije navedeno da li su ravnomerno raspoređeni. Ako jesu, to je manje od šest sati posla dnevno, piše Daily Express.

Pročitajte: Britanija bruji o najcrnjem scenariju - Šta će se desiti kada kraljica Elizabeta napusti ovaj svet

Getty Images

 

Kraljica Elizabeta - Oglas iz snova

„Ovo je fantastična prilika da postanete deo tristagodišnje istorije Kensingtonske palate i pomognete nam da oživimo naše fascinantne priče za sve naše goste, svaki dan“, piše u oglasu za posao objavljenom na stranicama kraljevske porodice.

Pročitajte: Princeza Dajana pomirila sinove - Nasmejani Vilijam i Hari otkrili spomenik majci (foto)

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još