Posle premijere predstave „Pogledi“, Katarina Radivojević priznaje: Pokrenuli smo gorku temu na sladak način

Posle premijere predstave „Pogledi“, Katarina Radivojević priznaje: Pokrenuli smo gorku temu na sladak način

Autor: | 02/04/2018

0

Premijera predstave „Pogledi“ koja se bavi otvaranjem novih poglavlja kad je reč o poštovanju žena u društvu i radnom okruženju, održana je proteklog petka u beogradskom „Karbonu“, a ovaj nesvakidašnji scenario iznele su glumačke zvezde Katarina Radivojević, Nina Seničar i Marija Vicković.

Dva dana kasnije, zanosna Katarina priznaje da je posle početnog stresa pred premijeru, potpuno opuštena, uverena da je sa svojim koleginicama uspela da dočara ovu revolucionarnu temu.

- Slegli su se prvi utisci i impresije su mnogo bolje nakon druge večeri igranja. Prva premijera u petak je bila jako napeta, a sada konačno mogu da kažem da sam zadovoljna i srećna. Mislim da smo predstavom skrenuli pažnju i pokrenuli narod na razmišljanje. Umetnost je tu da uznemirava, a u našoj predstavi se bavimo ovom gorkom temom, ali na sladak način. Baš kao i „Gorki list“ koji je bio naša kreativna podrška, bez koje ja, kao producent, sigurno ne bih mogla – ističe Katarina.

U želji da podrži i dalje afirmiše kreativnost i umetnost, ovo dramsko ostvarenje čiju režiju potpisuje Maja Maletković , podržao je brend Gorki list, koji je prepoznao interesantnu i provokativnu temu kojom se vodi predstava.

Radnja „Pogleda“ podigla je veliku prašinu u medijima, pošto prikazuje dve jake žene, koje su osim što se bave istim poslom, u strastvenoj vezi i kroz čitavu predstavu njihova ljubav je pred velikim izazovima.

Da su uradile sjajan posao, glumicama je pokazao i gromoglasan aplauz na kraju, i to najjači od strane njihovih brojnih kolega koji su došli da ih podrže, među kojima Danica Maksimović, Slobode Mićalović, Branislav Brstina, Isidora Minić, Viktor Savić, Bojan Perić i mnogi drugi.

Inače, predstava „Pogledi“ sledeću premijeru imaće u Los Anđelesu, a potom u još nekoliko gradova Amerike, a na putu ka osvajanju publike podržaće je verni pratilac umetnosti „Gorki list“, u čijem jedinstvenom ukusu već mogu da uživaju stanovnici Čikaga.

- "Gorki list“ je među nama umetnicima poznat kao brend koji uvek ima sluha i razumevanja za drugačije i novo, tako da je njegova kreativna podrška bila ključna u nastajanju ovog projekta. „Gorki list“ osvaja publiku, kao i mi sa predstavom "Pogledi" – ističe Katarina Radivojević.

hellomagazin.rs Gorki List/Promo
Tagovi: gorki list

Najnovije vesti