Jelen i FSS premijerno predstavili TV spot u režiji Dragana Bjelogrlića

Jelen i FSS premijerno predstavili TV spot u režiji Dragana Bjelogrlića

Autor: | 04/05/2018

0

Jelen pivo i Fudbalski savez Srbije su zvanično predstavili televizijski spot kojim će pozvati sve navijače da bodre nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Spot je režirao naš poznati glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, a glavni akteri su reprezentativci Srbije koji će se ovog leta, posle osam godina, ponovo naći na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri. Posebnu atmosferu ovom televizijskom ostvarenju dala je i specijalna verzija poznate pesme „Pukni zoro“ koju je za ovu priliku aranžirao Magnifico. Premijeri spota prisustvovale su brojne zvanice iz sveta sporta, muzike i filma.

Bjelogrlić i Magnifico

 

„Jelen pivo i FSS su želeli da kreiramo spot koji će naše navijače ispuniti ponosom i koji će ih motivisati da navijaju što snažnije za svoju zemlju. Naši reprezentativci su bili pravi profesionalci i verujem da će dati sve od sebe i uraditi sve što mogu za Srbiju. Ova generacija orlova zaslužuje veliku podršku“, rekao je Dragan Bjelogrlić.   

Jovan Šurbatović

 

Reprezentativci Srbije nisu krili oduševljenje kada su premijerno pogledali spot.

„Rekao bih da je napravljeno jedno mini remek delo koje je apsolutno u službi svih navijača Srbije. Nama kao Savezu, siguran sam i svim reprezentativcima, je bila čast i zadovoljstvo da učestvujemo u ovom projektu za koji verujemo da će izazvati pozitivne reakcije i da će doprineti pozitivnoj atmosferi tokom priprema naše reprezentacije za takmičenje u Rusiji – izjavio je generani sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović.

Vladimir Novaković

 

 „Biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji je velika čast i ponos za Jelen pivo. Ako kažemo da je fudbal nešto više od igre, onda je ovo što je uradio Dragan Bjelogrlić nešto više i od filma i televizijskog spota“, rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

Nenad Bjeković
Goran Vesić i Ilija Petković

 

U okviru partnerstva sa Fudbalskim savezom Srbije, u prodaju su puštene specijalno kreirane limenke sa imenima naših fudbalera i organizovana nagradna igra u kojoj Jelen pivo dodeljuje čak 30 nagradnih putovanja na utakmicu Srbija – Brazil.

Olivera Nikodijević
Nikola Rokvić
Anđelka Prpić
hellomagazin.rs ApatinskaPivara/Promo
Tagovi: Jelen pivo

Najnovije vesti