Proslava i otvaranje firme "Plumeria"

Proslava i otvaranje firme "Plumeria"

Autor: | 04/05/2018

0

Ove nedelje održano je, u event centru Karbon, veliko otvaranje sasvim novog koncepta specijalizovanog za venčanja i proslave, koji pored salona venčanica okuplja i modne brendove koji omogućavaju svojim klijentima da pronađu sve na jednom mestu za svoj poseban dan. Plumeria se takođe bavi i kompletnom organizacijom i dekoracijem različitih tipova proslava (venačanja, korporativne proslave, rođendani), čime svojim klijentima pruža sigurnost i oslonac u planiranju.

Pored ljudi iz sveta mode, ovom događaju prisustvovali su poznati iz sveta muzike, arhitekture, građevine, telekomunikacija kao i naši ugledni glumci, među kojima se našla mlada Marija Bergam , supruga Raše Bukvića, poznati modni stilista Stefan Orlić. Gosti su uživali u reviji poznatih dizajnera, Zlatka Jovanovskog, Marije Grahovac, Veljka Tomovića, Lora Coture- Tijana Živanović, She’z Fascinator- Ana Marković, Arhum dizajn i mnogih drugih, ali i uz nastup benda Fireworks, sa lead vokalom Igorom Cukrovim. Ovu proslavu podržali su i partneri, Vinarija Aleksić, Podrum Vagić, magazin Reci Da, Saleks Telekom, SM Engineering i drugi.

Plumeria ima zadovoljstvo da sarađuje sa Mandarina cake shopom koji iz godine u godinu opravdava očekivanja naših sugrađana svojim originalnim ukusima i jedinstvenim dizajnom.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi:

Najnovije vesti