Vruća jesen na kanalima FOX Networks Group-e

Vruća jesen na kanalima FOX Networks Group-e

Autor: | 11/07/2018

0

 

FOX Networks Group u prijatnom ambijentu restorana Epigenia organizovao je druženje sa medijima i prezentaciju programske šeme za predstojeću sezonu. Prisutnim gostima obratio se Marko Dacić, marketing menadžer za Srbiju, predstavivši ključne novitete kojima će nas FOX kanali kao i kanal National Geographic obradovati tokom jeseni i zime.

–Na male ekrane, već u septembru stiže serija „Trust“, a sledećeg meseca nove sezone serija „Okružen mrtvima“, „Imperija“ i „Nadareni“, u novembru nova sezona veoma popularne „9-1-1“, a u januaru nastavak serije „Orvil“ i novi adut FOX kanala serija „Passage“.

Kada je u pitanju kanal National Geographic nemojte propustiti drugu sezonu dokumentarno-igrane serije „Mars“, kao i januarsku premijeru serije „Valey of the Boom“, posvećenu nastanku i razvoju Silikonske doline.  Legendarna serija „Kosmos“ iz 1980. godine vraća se u martu na male ekrane sa drugom sezonom i, naravno, šarmantnim voditeljem Nilom DeGras Tajsonom, a u aprilu ćemo gledati novo izdanje serijala „Genije“, ovog puta posvećeno čuvenoj spisateljici Meri Šeli–

Sudeći prema informacijama koje smo tokom događaja dobili, evidentno je da nas očekuju više nego uzbudljiva jesen i zima na kanalima FOX i National Geographic.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: fox

Pročitajte još