Avon Eve Duet parfem dobio prestiznu nagradu!

Avon Eve Duet parfem dobio prestiznu nagradu!

Autor: | 17/07/2018

0

Nakon uspešnog lansiranja, inovativni parfem Eve Duet kompanije Avon nagrađen je prestižnim priznanjem u kategoriji ženskih mirisa prema izboru čitateljki Elle magazina na UK Fragrance Foundation Awards. Poznata i kao "Oskar" u parfemskoj industriji, ova nagrada dodeljuje se najboljim parfemima na tržištu.

Ana Verstler, brand marketing direktor za Avon Eve istakla je: "Dok smo stvarali Eve Duet glavni cilj nam je bio da modernim i samosvesnim ženama pružimo miris kojim će moci u potpunosti da iskažu svoj karakter i raspoloženje. Ova nagrada je potvrda kvaliteta i potvrda da se nalazimo na dobrom putu, posebno kada se zna da smo prvo mesto osvojili u kategoriji gde smo se našli sa brendovima kao što su Chanel, Dior i Gucci.“

Saradnja sa Jean-Marcom Chaillanom, poznatim parfumerom i harizmatičnom holivudskom glumicom Evom Mendez, pokazala se kao dobitna kombinacija koja je osvojila dame širom sveta. Eve Duet, prvi parfmeski duo je premium linija mirisa po pristupačnoj ceni, koji ima moć da vas isprati u svakodnevnim izazovima. Izaberite senzualnu ili blistavu stranu parfema, ili ih pomešajte i napravite jedinstveni miris koji će biti baš po meri vašeg trenutnog raspoloženja.

The Fragrance Foundation Awards jos od 1992. godine daje ocene proizvodima u mirisnoj areni, sagledavajući ih u različitim segmentima od atraktivnosti pakovanja, promocije i naravno mirisne kompozicije.

hellomagazin.rs Avon/Promo
Tagovi: Avon

Pročitajte još