Feng Shui weekend ispred Ušća: Otkrijte metafizičke tajne i saznajte kako da zauvek unapredite svoj život   

Feng Shui weekend ispred Ušća: Otkrijte metafizičke tajne i saznajte kako da zauvek unapredite svoj život  

Autor: | 23/08/2018

0

 Najveća Feng Shui praktična radionica u organizaciji Feng Shui Instituta biće održana tokom 1. i 2. septembra 2018. godine na platou ispred UŠĆE Shopping Centera. Ovom prilikom kvalifikovani i dugogodišnji predavači Feng Shui Instituta pokloniće brojnim posetiocima deo svog znanja i otkriti praktične metafizičke tajne.

Feng Shui je naučna disciplina koja otklanja sve oblike energetskih blokada unutar doma i time omogućava dobro zdravlje, prosperitet i „pogled u budućnost“ korisnicima prostora. Zahvaljujući ovoj radionici, koja se u ovom obimu i veličini po prvi put organizuje na prostoru Balkana, prijavljeni će sa edukovanim feng shui praktičarima imati jedinstvenu priliku da rade na nacrtima svojih nekretnina, koje će promeniti tokove njihovih života u željeni pravac.

U svojoj osnovi Feng Shui se temelji na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, odnosno vremena i prostora i interakciji energije ova dva faktora sa osobom koja prostor koristi, a svrha mu je uravnoteženje istih kako bi se postigao sklad i sreća.

Feng Shui Institut osnovan je 2008. godine od strane Sandre Drinčić, diplomiranog Feng Shui & Space Clearing stručnjaka i predavača, Soma Health terapeuta i sertifikovanog Business Academy preduzetnika, a sa ciljem da se ljudima pruži edukacija kako bi mogli da pomognu sebi i osete promene u svojoj okolini, te i da, nakon mnogo vežbe, učenja i truda, pokušaju da pomognu i drugima.

Pružamo vam dovoljno razloga da poklonite sebi najlepši vikend ove 2018. godine.

Naučite metafizičke tajne!

Ne morate u njih da verujete, ali probajte!

Družite se, komunicirajte, razmenjujte znanja, i stvarajte nova prijateljstva!

Kompletan program dešavanja sa temama i predavačima možete pogledati na linku – http://www.feng-shui-events.com/planiprogram.pdf dok svoju prijavu možete akreditovati putem linkahttp://www.feng-shui-events.com/.

Čekamo Vas na ovom jedinstvenom putovanju na kome ćete otkriti kako da unapredite svoj život.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Feng Shui