Upoznajte jedinu formulu koja daje instant rezultate: Premijerno: "2 minuta" Instant gel za predeo oko očiju

Upoznajte jedinu formulu koja daje instant rezultate: Premijerno: "2 minuta" Instant gel za predeo oko očiju

Autor: | 10/10/2018

0

Koliko ste puta sebe iskritikovale kada vaš plan da legnete na vreme i imate svoj „beauty sleep,“ nije uspeo? Sinoćni izlazak koji se završio u ranim jutarnjim časovima, beba koja vas je ostavila budnim do kasno u noć, višečasovni rad na laptopu ili možda neispavanost zbog sinoćnog filma, ostavio je vidljive tragove na vašem licu.

Sa problemom se suočavamo kada je baš tog jutra potrebno da izgledamo sveže i odmorno, zbog čega tragamo za instant rešenjima i želimo takozvani „photoshop“ efekat. Zato vam Avon predstavlja inovaciju - „2 minuta“ Instant gel za predeo oko očiju, koji u samo nekoliko sekundi uklanja sve nesavršenosti.

Direktno iz Avon centra za istraživanje i razvoj u Njujorku, stiže nam inovacija pod već dobro pozatim brendom Anew, koja u roku od 2 minuta uklanja tamne krugove oko očiju, smanjuje otečenost, ublažava bore oko očiju i zateže kožu. Daje instant efekat liftinga koji traje i do 8 sati. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, ovaj gel stvara tanak, nevidljivi film oko očiju koji momentalno transformiše najosetljiviju regiju kože – omogćava vam da izgledate sveže i odmorno čitavih 8 sati.

Namenjen je ženama koje ne žele da im umor, stres i neispavanost diktiraju izgled, već žele da izgledaju najbolje što mogu u svakoj situaciji, traže efikasno rešenje i odmah vidljive rezultate, kao i beauty saveznika koji će im to omogućiti.

Uz novi gel, dovoljno je malo truda kako biste postigle mnogo rezultata! U tankom sloju nanesite gel na regiju oko očiju, a zatim laganim pokretima razmažite. Sačekajte da se koža nežno zategne i gledajte kako novi moćni gel briše sve problematične tragove oko očiju – odmah!

“2 minuta” Instant gel za predeo oko očiju dostupan je po specijalnoj ceni od 2.100 dinara u Avon brošuri koja važi od 18. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs

hellomagazin.rs Avon/Promo
Tagovi: Avon

Pročitajte još