Jelena Veljača u trendi modelima ECCO cipela: Lepa glumica pokazala idealne jesenje kombinacije

Jelena Veljača u trendi modelima ECCO cipela: Lepa glumica pokazala idealne jesenje kombinacije

Autor: | 17/10/2018

0

Ono čega je svaka žena koja pomno brine o svom stilu svesna jeste to da je jedna stvar slediti modu, a drugo je znati je nositi. Jesenje doba godine posebno je zabavno za sve zaljubljenike u modu: dolazak novih trendova, boja i materijala savršen je za novu modnu priču.

ECCO predstavlja svoju jesenju priču o aktuelnim modelima u modnoj igri sa Jelenom Veljačom koja je prva prošetala nove komade iz jesenje kolekcije. Pregršt modela, od visokih čizama, do gležnjača i formalnih ravnih modela, čini ECCO idealnim brendom za modernu ženu koja ne pristaje na kompromis kad su u pitanju dizajn i kvalitet.

Jelena, poznata ikona prepoznatljivog stila prošetala je nove ECCO modele te nam je još jednom poslužila kao inspiracija za nove jesenje modne kombinacije.

ECCO predstavlja nove modele visokih čizmi i gležnjača ženstvenih linija, izrađene od vrhunske kože koje pružaju inovativnu udobnost. Upravo Jelena je u ovoj modnoj igri pokazala kako biti stylish u svakoj prilici i kako je izbor prave obuće uvek glavna okosnica svake modne kombinacije.

Bez obzira preferirate li visoke modele ili par gležnjača za dinamičnu svakodnevnicu, ECCO Shape kolekcija koja dolazi iz danske kompanije garantuje vam udobnost tokom celog dana. ECCO svoju priču ne zasniva samo na posebnoj tehnologiji koja omogućava da čak i visoka potpetica bude udobna za celodneveno nošenje, već s ponosom ističe i inovacije u proizvodnji vrhunskih koža.

Što je novo kod danskog proizvođača obuće ECCO donosimo u videu kojeg možete pogledati na linku:

Hellomagazin.rs Video

Pročitajte još