Coca-Cola Zero Limun – savršen ukus za savršen letnji dan

Coca-Cola Zero Limun – savršen ukus za savršen letnji dan

Autor: | 26/06/2019

0


Leto je najzad stiglo! I tako je oslobađajuće, donosi novi dašak osećaja slobode i uživanja, inspiriše nas da tragamo za novim iskustvima i uživamo u svakom novom danu. Od početka godine vodimo računa da se zdravo hranimo, da leto dočekamo spremni, da dišemo punim plućima.

Vreme je da prelistate kontakte u telefonu. Pozovite drage osobe sa kojim se dugo niste čuli ni videli, uživajte sa njima u šetnji pored reke, na plaži ili u omiljenom kafiću. I ne zaboravite da ih obradujete nečim novim!

Coca-Cola porodica će vam u tome pomoći. Zato smo za ovo leto pripremili neodoljivu letnju kombinaciju, prepunu eksplozija ukusa. Vaš omiljeni letnji napitak je upotpunjen omiljenim citrusnim ukusom, limunom.

Savršena kombinacija Coca-Cola ukusa i osvežavajućeg limuna pružiće vam inspiraciju za svaki novi dan, omogućiće vam da probudite svako čulo i da uživate u novom omiljenom letnjem ukusu sa nula šećera i nula kalorija.

Stavite slamnati šešir na glavu, uplovite u novi dan, odaberite omiljenu letnju haljinu, onu u kojoj se savršeno osećate i budite najbolja verzija sebe. Okružite se samo lepim stvarima. A mi ćemo vam pomoći i u tome, jer je klasičan Coca-Cola Zero dizajn obogaćen zlatno-žutim nijansama, sa zatvaračem u istoj boji. Savršen ukus je upotpunjem savršenim vizuelnim iskustvom. Na vama je samo da uživate!

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: coca cola

Najnovije vesti